:))))
Vanessza (21)· nyíregyházi szexpartner · Újonc · :))))
Vanessza (21)· nyíregyházi szexpartner · Újonc · :) hm csak nyugalom !!!!!válaszolok , szal szerintem itt az oldalon lévö lányok fele! szerintem!! nem a saját nevüket használják , hanem tetszésük szerint művész nevet választanak . senki sem olyan (buta) hogy a saját nevét teszi föl az oldalra , NEKEM EZ A NÉV TETSZETT :) hupss nem rég rossz helyre írtam 1000000 bocsii :/ :)
Vanessza (21)· nyíregyházi szexpartner · Újonc · :) hm csak nyugalom !!!!!válaszolok , szal szerintem itt az oldalon lévö lányok fele! szerintem!! nem a saját nevüket használják , hanem tetszésük szerint művész nevet választanak . senki sem olyan (buta) hogy a saját nevét teszi föl az oldalra , NEKEM EZ A NÉV TETSZETT :)
Hívd fel, beszélgess vele, aztán érdekel, hogy mi a megérzésed.
Kedves eracica, és a többi hölgy!
Ha szabadna egy áthidaló megoldást javasolnom, (sajnos, most nem mondhatsz nemet, és így meg is teszem:-)) fel lehetne venni a szám nélküli hívást, és beszélgetés közben-végén lehet mondani a kedves leendő "ügyfélnek", hogy "köszönöm a érdeklődést, de nálam csak számkijelzéssel tudsz időpontot egyeztetni, ha ez megfelelő számodra." Vagy ez bárhogy, más szavakkal.
Sziasztok!
Verseny eredményhirdetés következik:
Mivel egész délután magamnak írogattam és hirdető ( Hexe :-)) kivételével nem jelentkezett, így ezt a sok-sok pénzt most hazaviszem és magamra fogom költeni. Jól fogom magam érezni.
( Hexe :)! Bocsánat, de nem hirdethetlek ki győztesként, mert nem derült ki az sem hogy ki vagy, sem az hogy hol vagy, sem az, hogy fiú vagy lány vagy? )
Szóval legyetek rosszak!
Üdv: Thomika
SSSZZZZIIIIIAAAAAA!!!!!!!
Na végre!
Szia Hexe :)! ( remélem jól írom a Neved )
Te ki vagy? Milyen néven vagy hirdető? Egyáltalán fiú vagy lány vagy? ( ezen az oldalon mindkettő előfordulhat )
Nyíregyi vagy? Hogyan keresselek?
bejelentkezés :)
AHA!! Csak a rendel a tiltott szó! A megrendelés az már O.K.
Sziasztok!
A rendel az miért tiltott szó? Az orvos is rendel. A vendég az étteremben rendel. Néha még Vendel is rendel. A cégek megrendelést küldenek a megrendelőnek, miután az teljesíti a rendelést, rendelkezésére bocsátja a rendelés ellenértékét.
U.i.: milyen szavak tiltottak még?
Sziasztok!
Most látom, hgy Bogi nem is Beatrix-el dolgozik együtt. Beatrixnál az egyik kép árulkodó, hogy a Pláza környékén rendel. ( így nálam az ajánlott kategóriába került )
Bogi úgy látom Diával együtt rendel. Kíváncsi lennék rá, rájuk. Ha valakinek van tapasztalata kérem írja meg, vagy akár a lányok is jelentkezhetnek itt a fórumon. Tőlük is szívesen vennék egy "élménybeszámolót". :-)))
Sziasztok!
Elnézést, a múltkor lehet, hogy nem pontosan fogalmaztam.
Nem olyan hölgyekről tudok, akik nem hirdetnek, hanem olyanokról tudok írni, akik NEM ITT hirdetnek.
Phaeton!
Küldöm az infókat.
Sziasztok!
Ez mekkora jó!!!Úgy unatkozom, hogy saját magamnak válaszolok, illetve kérdeznék.
Leila ( 21 ) miért változtatta a nevét Vanessza ( 21 ) -re? És miért változott a telefonszáma?
Ez nekem mindig gyanús.
Vanessza, ha olvasod ezt az üzenetet, válaszolhatnál rá, hogy megértsem.
Köszi: Thomika
Szia Thomika!
Szeretnék kérni én is tőled emailben egy tájékoztatást a NEM hirdető hölgyekről, valamint ezzel kapcsolatos tapasztalataidról...
Köszönöm szépen előre is!
Sziasztok!
UNATKOZOM! ( a munkahelyemen is tök nyugi van )
Hirdetek egy versenyt! :-))))
Azt a hölgy hirdetőt, aki reagál erre a levélre, a mai nap folyamán meglátogatom. ( ha több jelentkező is lenne akkor a választás jogát fenntartom magamnak ) Viszek magammal sok-sok pénzt és érezzük jól magunkat.
Na lámyok? Ki lesz a jelentkező?
U.i.: olyan jó smile-kat találtam ehhez a szöveghez, miért nem lehet beszúrni őket?????????????
Sziasztok!
Annyira tetszik, hogy az apróhirdetések között van egy lány -KÉTES HIRDETÉS felirattal - és márvagy a 3. nevén hirdet.
Slusszpoén az e-mail címe: angelwithdirrtyface@citromail.hu
Hát ha nekem ez volna az e-mail címem, nem tudom, hogy mennyien jönnének el hozzám?
Egyébként olyan jól elírogatok itt magamban, hogy már lassan nyithatnék egy alfórumot a fórumon belül! :-)))
Nincs itt senki? Unatkozom!!
Sziasztok!
Amíg el nem felejtem:
Betty és Zsani masszázsban is részt vettem már. Régebben itt a belváros belvárosában voltak, most kiköltöztek egy nyugodtabb, csendesebb helyre. Jó tapasztalatom van Velük is. MINDENEMET jól megmaszírozták. Azt hiszem CSAK kézi ill. *rális ( bár ebben már nem vagyok biztos, régen volt, tán igaz sem volt, hogy voltam náluk ) végkifejlet létezik, de így is jól éreztem magam. Lenyúlás, átvágás nincs, bátran ajánlom mindenkinek Őket!
Inkább írok egy e-mail-t!!! :-)))))
Köszönöm szépen!
Nekünk több okból is csak este jó.Ha esetleg mégis meg tudnád oldani,akkor hívj majd :D számkijelzéssel :D:D:D és megbeszéljük!
Szia Era!
Látom lehet Veled beszélgetni. Kár, hogy nem fogok tudni eljutni Hozzátok. :-(((
Szívesen kipróbálnám ezt a 3-as felállást, csak az esti órákban nem tudom magam szabaddá tenni.
Üdv: Thomika ( a'la Thomas )