Üdv!
Bogit azoknak tudom ajanlani ,aki egy fiatal feszes ,széparcu lanyt szeretnének.
Üdv!
Bogit azoknak tudom ajanlani ,aki egy fiatal feszes ,széparcu lanyt szeretnének.
Sziasztok!
A közelmúltban jártam Szindy-nél.
A tapasztalataim jók, korrekt árak, korrekt hozzáállás. Óranézés, nyafogás nincs.
LÁNYOK van két telefonszám 06306420*** a másik 0630921*** gyanusak vigyázatok nem részletezem a lakásba ne engedjétek be őket szép estét.
Szia Bia,védelmedre kellek,ha más nem teszi meg,mert teljes mértékben igazad van ezzek a dolgok nem tartoznak a fórumozokra a nyilvánoságra. Lehet,hogy Én inditottam el a lavinát mikor egy észrevételemett megosztottam itt,de én ezt nem rossz szándékból tettem s nem ellened! Az pedig teljesen nem tartózik ide hogy a párodnak mi a foglalkozása,PL:pincér ,"fakabát" vagy eladó senkit nem érdekel amig ebben az ügyben nem jár el.Ez nem gáz szerintem "rafkós",de ha Te az vagy akkit leírtak (Jankó) hát az a "gáz",mert ha Te igy akkarsz egy hölgyön bosszút állni,amiért dobott akkor Te egy aberált beteg ember vagy akki gyógyitásra szorul! Bia nektek sok boldogságot és kitartást kivánok....
Ivett (25)· nyíregyházi szexpartner · Újonc · Sziasztok Bia vagyok.Ez a hozzászolás ellenem irányuló lejáratás, névszerint ******János a volt barátom.Egyébként nem tudom,hogy a magánéletem miért tartozik a világhálóra.Igenis van barátom,de sok hirdetőnek családja is.Akik hozzám járnak tudják ,hogy ez nem befolyásolja a szolgáltatásomat,hisz a fórumon rossz vélemény még nem hangzott el rólam.Szép napot mindenkinek!!!
látam énis egy pasival nyíregyházán de nagyon ismerös a pasi lehet fakabát az gáz nem?
biának pasija vagy strigója van? látom amit irtok
nyíregyházán van ilyen a bia milyen tud valaki segiteni?
tudtok nekem ajálani belevaló csajt aki nem nézi folyton az idöt?
megmondó · Kvázi-tag · Köszönöm az invitálást :-)
Nekem az akrobata hölgyek jöttek be, DE NAGYON :-)
Pedig bánhatod,hogy nem mentél el!Mi már voltunk.Igaz kicsit olyan vén kopott már az oroszlán.Meg elég leharcolt a járműparkjuk amivel utaznak.De attól jó volt.Nekem mindig a bohóc a kedvencem.
Amúgy ezt a milyen jó hozzájuk felmenni dolgot is hanyagolom.Tettem már párszor utalást a profi Qvákra.Azokhoz nem kell felmenni.Azok nem panelban nyomják.
megmondó · Kvázi-tag · Sziasztok!
Tiszta szerencse, hogy nem mentem a T_e_s_C_o melletti cirkuszba, mert van itt ingyen cirkusz!
Csak azt nem értem miért kell az igazságért felháborodni Melinda 19 (GYULA) ?
Szép estét mindenkinek.
De azért maradjunk annyiban,fel szoktam ismerni egy szövegről,hogy azt nő ill.férfi írta-e!Továbbá mozdonyszőke,avagy sem.
Most úgy kell tennem,mint Bujtor és Kern egyik filmjében.
"Nem nagyon tudom követni a dolgokat.Pedig hadnagy vagyok."
Most velem van bajod Gróf Úr?Vagy Vas orúnak veled?Vagy Gyulának vasorúval?
Érted?! Mármint te meg én,vagy Lali meg te?
Drága bonduska!
A fustos bácsi sajnos neked nem lehet a barátod, mert férfi és nő között nincs barátság, csak üzleti kapcsolat. Éppen olyan, amilyenben te is aktívan benne vagy. A GYULA pedig egy könnyen megjegyezhető név, és nem változik, nem úgy mint az Emese, vagy a Melinda.
Szép estét!
Egy vásárló
KEDVES FUSTOS BARÁTOM!
NEM LEHET HOGY TE AKARSZ VALAMIT A CSAJTÓL ÉS NEM LEHET HOGY TE CIGO VAGY.ESETLEG STRIKO AHOGY ITT BESZÉLSZ AZ ELÉGGÉ SZÁNALMAS.
ÉS AZ ITTENI LÁNYOK IGY ***moderálva*** ÉS AKKOR MIVAN UGYAN OLYAN EMBEREK MINT TI VAGYTOK.
ÉRDEKES MÉGIS JO HOZZÁJUK FEL MENNI DE ITT MINDENKI LE HORDJA A MÁSIKAT.
ÉN NEM ÉRTEM MIÉRT KELL GYULÁZNI A MÁSIKAT.
Há dikk mán hee!
Szerinted akinek csak egy kicsivel több esze van egy moregyereknél az gyün rá,hogy a bond név vagy Gyula,vagy valamelyik hozzá közelálló hülyegyerek.
Szerintem már elérte itt a fórum,hogy igencsak kevés a vendég!Aztán már lehet Gyula is elgondolkodott rajta,hogy csak rendesen meg kellene Dóóógozni a megélhetésért.Elképzelhető,hogy már valóban lehet vele Du gni,annyira nem megy oda semmi.
Múltkor Szombathelyen beszélgettem egy "makktárssal" és már ott is híre van a nyíregyházi Gyulának. SZOMBATHELYEN!! Akkor már csak nagy baj lehet a vendéghiánnyal.
Hát szia bond!
Ez nagy öröm nekünk, írd meg a pirosra is, meg a fészre, aztán osszad meg másokkal (ne a tapasztalatot, hanem Gyulát), meg lájkoltasd is.
És, mi volt még a légyott alatt? Hmm? Egy kis bond-édzs? Ez a te korod. Érted? A kikötözés kora. Bond-age.
fecskegatya-nak legyél a megmondó-ja, ha már az enyémből nem olvastad ki, hogy miről szól.