Név nélkül: "Aki korpa közé keveredik, megeszik a disznók."
Ha valaki "négykezest" vállal egy olyannal, akiről csak lehúzást, fenyegetést stb. írtak, az ne csodálkozzon, ha (akár sajnos is lehet) azonosítják vele.
Név nélkül: "Aki korpa közé keveredik, megeszik a disznók."
Ha valaki "négykezest" vállal egy olyannal, akiről csak lehúzást, fenyegetést stb. írtak, az ne csodálkozzon, ha (akár sajnos is lehet) azonosítják vele.
Vanessza (21)· nyíregyházi szexpartner · Újonc · XD XD XD XD XD ki nyúlok XD kajak a kis meg szokott csapat˝˝ támad! és támad ! ééééssss szintén csak támad engem ;; kérdem én találkoztunk mi már?? tuti nem : mert nem ien véleménnyel lenétek :) azt hiszitek mindenki lehúzós? ittt csak azok a lányok szépek akiket ti ajánlotok !!!!! NA ÉN BIZTOSAN NEM FOGOK PUNCSOLNI SENKINEK !!!!:) :) (Vanessza) = 00 negatív beszámoló , hm naja rajtatok kívül persze természetesen :) hiszen ti mindent tudtok ,mindent meg mondotok :) meg kérnék mindenkit ne ítéljetek már el így :( :( :( :( :( :( gyere el és győződj meg a saját szemeddel !!! én vagyok a képeimen , nem vagyok lehúzós , mellesleg nemis tervezem ˝˝ soha nem lesem az időt , na meg még panasz nem volt rám :)
pusy :) mindenkinek :)
Csak gratulálni tudok ahhoz hogy cinkeljétek magatokat lányok Vanessza 21,és Melinda19,=Kitti és Asztrid ennyire éhesnek lenni lányok, saját magatokat tettétek ki annak hogy témázzanak rólatok, és az nem pozitív vélemény. Aki kitalálta ezt a párositást nagyon nagy észkombáj joggal feltételeznek bár mit is, akár azt is hogy örülhet annak ha telefonja megmarad amivel bejelentkezett hozzátok. Nemtudom hogy Gyula-e az aki a háttérben van vagy nem de teljesen mindegy engem nem érint mert ilyen szélhámos, s.i.m.l.i.s, b.r.i.g.á.d.o.t kihagyok!!!
megmondó · Kvázi-tag · Szia!
Kriszta, Bia, Léna megbizhatóak :-)
megbizható csajt tudnátok ajánlani ?? !!
megmondó · Kvázi-tag · Valamint a Vanessza 21 is (Kitti, Asztrid) több néven hirdet!!!
Nézzétek meg a csizmát a lányokon, nagyom árulkodó!!!
megmondó · Kvázi-tag · Sziasztok!
GYULA újitott már más néven is megtalálható (Kitti és Asztrid) VIGYÁZNI VELÜK!!!
Találós kérdés: Kitti, Asztrid, Vanessza nevekhez párosítható-e férfinév?
Ha nem csak ebben a városban keresed, akkor Debriben hirdetett legutóbb Alina néven egy ilyen paraméterekkel bíró hölgy.
Sziasztok! Kis vagy normál mellü,formás fenekü az átlagnál nagyobb szeméremajku hölgyeményt keresek a megbízható kategóriából..ha tud valamelyikőtök szívesen veszem a korrekt segítséget. Köszi! Üdv!
megmondó · Kvázi-tag · Nincs mit!
Én megmondtam.
köszi, ez pont jónak tűnik
Voltam a csajnal 2 hete,csak nincs idom reszletes beszamolot irni mobiltelefonrol.
Mész egy kört a körúton és figyelsz egy nagy fehér furgont!Egy lámpás kereszteződésnél,közvetlen a zebra után áll már vagy egy hete.Azon láthatod a telefonszámot ami után érdeklődsz.
megmondó · Kvázi-tag ·
Helló
Keres rá a google-ben a titkoslakas kulcszóra.
Van igazság abban amit írtál!
Üdv mindenki,Reginél jártam minden simán ment a plázánál van, ***moderálva*** kér.Kedves csinos lehet vele beszélgetni veszi a poént,egész jól beszél franciáúl nekem pozitív volt .Ha jól láttam a dolgokat akkor Millával és Beatrix-(val) rendel.
Kellemes kis csapat sikerült ott létem alatt mindkettővel találkoznom.Nem hinném,hogy lékre futna velük valaki.
üdv
az a kellemes-kellemetlen gondom van, hogy van kivel csak nincs hol. Nyiregyen hol lehet olcsó kiadó szobát találni pár órácskára?
Na itt vagyok komoly fórumosok gondoltam leírom milyen élménybem volt részem annál a lánynál akit meglátogattam, de úgy döntöttem mégsem teszem mert ahogy látom és olvasom a hozzászólásokat, sokszor belementek olyan felesleges vitákba harcba és elég kellemetlen az mikor valakinek akaratodon kivül rosszat teszel, annak ellenére hogy ő elég jót tett veled, mert más benéz valamit! Hozzáteszem maximálisan férfipárti vagyok még akkor is ha súlyos hibát követünk el feleségeink, barátnőinkel, szemben.De azt is merjük bevallni hogy szivesen járunk el ilyen helyekre mert sokszor ezek a lányok, barátnők, asszonyok ,azaz feleségek, be vannak találva rendesen nem mintha nem férne rá némelykre mert sokak megérdemlik de én kimerem mondani azt hogy igen vannak olyan szolgáltatók ahonnan úgy jövök el hogy azt mondom magamnak, vagy a spanomnak, hogy akár még több is lehetnék mint vendég, csak hát általában ezeknek a kis törékeny teremtéseknek valaki mindig ott áll a hátuk mögött amin nem is csodálkozom mert én is betőlteném azt a szerepet amit oly sokszor megvetően nézünk mert ez megalkudás önmagukkal szemben, de én azt mondom hogy sz ....ok bele ki van fent vagy ki azőrzője addig míg ezt kulturáltan müködik diszkréten és úgy hogy engem ne érjen semmilyen kellemetlen meglepetés!!! Én legutóbbi helyen felszabadultan és jól éreztem magam, vannak itt jó csajok megbízhatóak csak meg kell válogatni és hagyatkozni bizonyos fórumozókra és ami a legfontosabb a megérzésünkre !!! Egyenlőre ennyi majd beszámolok hol és merre jártam és várok mi a reakció!!! Szevasztok és köszönöm azt a jó pár kellemes percet annak a kis r ......k!!!
Ajánlod magadat???
Már az is jobb lett volna,ha ezt írjátok ki a szándékosan ejtett helyesírási hibákkal együtt.