Szia!
Mondom, hogy nem hírdetek!
Csak beregisztráltam, mert kíváncsi vagyok és "hírdetőnek" hozott a rendszer. A franc sem ért ezekhez a gépekhez!
Üdv
Szia!
Mondom, hogy nem hírdetek!
Csak beregisztráltam, mert kíváncsi vagyok és "hírdetőnek" hozott a rendszer. A franc sem ért ezekhez a gépekhez!
Üdv
Szia!
És hol hirdetsz?
Üdv: Thomika
A fenébe!
Most nézem,hogy hirdetőnek írnak, pedig csak egy nyálát csurgató hapsi vagyok.
Kérlek tisztelettel Thomika!
Én egy negyvenes évei végén járó férfi vagyok, aki változatosságra vágyik.
Üdv
Tonó
Szia Tonó!
Mi pedig Rólad kérünk információt!
Köszi
Thomika
Férfi társaim! Szonja 36- ról kérek szépen infókat!
Köszi
Tonó
Köszi Thomika, majd írok beszámolót. üdv
Srácok én egy darabig nem leszek elérhetö viszont a barátnöm Anett igen :)
Aki szinvonalas helyen normális körülmények között akarja magát jól éezzni nyugodtan kerrese szép arcu csini barinömet Anettot
Puszi fiuk ;)
Szia!
Liana-ról nincs infóm, de Vanessa 21-nél régen voltam. Hát nem azt mondom, hogy átverés ( bár volt egy lány aki akkor került elő a szobába, mikor zuhanyoztam és meglehetősen közel volt a kabátomhoz ) , de a ***moderálva*** egyáltalán nem azt kaptam amit vártam. ( nyafogott, először nem volt óvszer, aztán lett hirtelen, stb ) Szóval nálam a "Kerülendő" kategóriában van.
Szia!
Keresd Bogiékat.
Sziasztok!
Két bevállalós hölgyet keresek, akik minden kivánságomat teljesítik, és esetleg egymást is kényeztetik.
Tud valaki két ilyen Hölgyet ajánlani nekem? Válaszotokat köszi!
Tilda 21 valakinek van infoja? Előre is köszönöm.
Kriszta.
Lehet idősebb is. Ez lemaradt
Sziasztok!
Kit ajánlanátok egy jó franciára? Csak francia érdekel de az sürgős lenne :D
Előre is köszi
Szia Daisy!
Mivel már annyira kevés a jó ***moderálva*** a városban, mint X-faktorban a tiszta hang, ezért szeretnélek meglátogatni a nyíregyházi hazaérkezésed idején. egyike voltál Nyír1háza legjobbjainak, és mindig is szerettelek volna meglátogatni, ha lehetne, mennék...
Petya_001 · Tag · :D
megmondó · Kvázi-tag · Szia!
Keresd Krisztát nem fogsz csalódni.
Maximális hozzállása van a témával kapcsolatban, tiszta rendezett környezetben van.
Sziaszok. Segítségeteket szeretnék kérni, kit érdemes meglátogatnom, ha még nem vettem igénybe ilyen szolgáltatást, ergo ki az aki megbízható, igényes, normális, lehetőleg a fiatalabb korosztályból?
Tiffani (21)· nyíregyházi szexpartner · Újonc ·
Kértjük az önreklám mellőzését
Sziasztok :)!
Tilda vagyok 21 éves !:)
Új lány vagyok a városotokban !:)
Szeretettel várom minden kedves vendégeimet :)!
További szép napot kívánok mindenkinek :))!
Pusziiii Tildus :)!