A Hipi Hopit is csipem ja már értem.
A Hipi Hopit is csipem ja már értem.
:)))))))))
Ennek milyen szaga van?
Köszi! :-)) Olyan jót nevettem a kívánságodon! :-)) Nincs hari, ugye?
*** Kérjük az önreklám mellőzését! ***
Jó estét férfitársaim,mivel ma töltöttem ..életévemet,gondoltam megajándékozom magamat egy kis kényeztetéssel.Mivel én szomszéd megyebeli vagyok és hát mivel elég sűrűn látogatom a hölgyeket,nemigazán találtam 2 bevállalós csajt aki igazából élvezi a 3as felállást,igy esett a választasom megyétekre,közelebbről Bogira és Diára.Nem hittem a szememnek és a férfiasságomnak ahogy ők egymásnak estek-na ők tényleg élvezték a szexet.Hát mit irjak még,minden téren kielégülten távoztam!Most már tudom ,hogy Nyiregyen kiket kell keresnem!
Sziasztok!
Thomika megfogadtam a tanácsodat és meg látogattam a Dia-Bogi párost. Ahogy ígértem írok beszámolót.
A lakás szép igényes, bár kicsi. A lányok kedvesen, mosolygósan fogadtak, dekoratívak, a képek nem kamuk, látszik, hogy még nincsenek "k*égv*"....
5 perc megbeszélés, üdítővel kínáltak és kezdődött a "bevetés". Hmmm nem volt panaszom rájuk, sőt... de ami ott történt az maradjon a mi titkunk elég annyi, hogy nem bántam meg. Én is jól éreztem magam és a lányok is. Az biztos én csak ajánlani tudom őket.
Sziasztok
Te vas orrú ha már vkit ajnánlanak az csak biztos a hirdetö lehet ugye?? hogy görbüljün meg a vas orrod :D :D :D
Így már más! Az én fejemben is kigyúlt a lámpa! :-) A kérdésedre a válasz: igen. Kettőn áll a vásár.
Köszönjük, Anett, mindjárt továbbítom az ajánlásodat Patriknak. :-)(:-
Anettot nagyon ajánlom ;) már voltam nála és házhoz is hivtam nagyon korrekt csini csajszi :)
Saját k*r*ra (miért nem engedi kiírni a ***moderálva** szót???
Saját lakásra, basszus. Valami nem stimmel a rendszerrel...:D
Na, sajnálattal konstatálom hogy funkcionális analfabéta lettem:)
Ezt akartam: Hívott-e már el valaki itt saját lakásra lányt, és hogy a Bogit elhívná-e valaki:)
Sajnálattal kellene elfogadnom, ha az utolsó két sorod igaz lenne. Akkor ez felvetné a természet körforgásának elvét, miszerint az oroszlán (miután gazellát evett egész életében, majd meghalt) testéből fű növekszik.
Ezt most úgy érted, hogy hozzám valaki más hívott-e már el lányt, és az, aki ezt megtette, el merné-e hívni Bogit úgy általában bárhová, bármikor, bárminek? :-)
sziasztok ha örökösföldi lányt tudnátok ajánlani megköszönném
Hívott már el valaki itt saját lakásra lányt? A Bogit elmerné hívni valaki?
Olaf · Újonc · Engem is Zsani19 érdekelne.
Már v 2 éve nem látogattam innen senkit, de a képei alapján beleszerettem:D.
tapasztalatok?
***moderálva*** itt majdnem mindegyik.Sok még amelyik nem romantikus származású is***moderálva***lehet szerintem.Nézem,hogy sok már mindent beVálLal.Orrba,farba,házhoz,legénybúcsú.Ebben a hidegben most menő a Jucifürdő a majom uccában.Múlt hétvégén voltam én is.Még ott is ólálkodik pár csaj.A nagy lapaj paraszt,fuxos,szaunázós vagányokra hajtanak.
Most nem látom a hirdetését,de múltkor gondoltam megnézem már a híres-nevezetes XY nénit.Hát azért odavágtam neki,de mindenre gondoltam előtte,csak arra nem,hogy mozdonyszőke.De inkább az hangolt le,hogy annyi esze nincs,mint egy tangabugyinak.És nem játszotta meg magát!!
A v*nd*gkör is két felé oszlik.Vagyis két és fél felé. A mozdonyszőke ***moderálva*** bácsik,a mozdonyszőke jobb módu v*nd*gek,meg elvétve egy-két fehér ember.
*** Kérjük az önreklám mellőzését!!! ***
Jó estét Urak!
Ez itt a reklám helye:
Ma meglátogattam Tildát!!
Végre nem egy gizda csaj nyitott ajtót, hanem egy nagyon kedves mosolygós fiatal leányzó aki nem egy modell alkat, de ezt a kedvességével helyettesítette.
Szóval ajánlom!!!