Kedves Rico!Kedves Barby22!
Szerintem Barby22 a képek alapján nem egyenlő Gyulával(Melinda19)!!Bár lehet,hogy valamilyen kapcsolat azért van köztük.Alakra,formára azért van hasonlóság,de szerintem nem egy csaj a két név.Igaz volt már Gyulának sokszor több hirdetése is egyszerre amiken egyértelmüen látszott,hogy mindegyiken ő van.De mostanában mintha leszokott volna róla.A 40éves 80cm széles ágyon se fotózgatják már.A legtöbb képén mindig rajta volt az a kis dikó.Én arra gondolok,hogy pl testvére,rokona lehet a Barby néni.Minden esetre az értelmi szintjük egyenes arányban áll a foglalkozásukkal.Biztos olyan is van akiknek tetszenek.Nekem pl nem.Ennek az az oka,hogy én azt vallom,mindenki olyan nőkhöz "vonzódjon",ami passzol a társadalmi rétegéhez.Azaz a mozdonyszőke csajokat dugják a mozdonyszőke bácsik.Azok között is van sajnos bőven akinek tellik ilyesmire és szerintem olyan nőket is keresgélnek.
***moderálva***
Vannak persze kivételek,de ez csak erősiti a szabályt.Itt Nyíregyházán szerintem úgy 4-5 nem mozdonyszőke csaj lehet a VL-en,meg természetesen a profi Qvák,akik nem hirdetnek ilyen helyeken és máshol sem.Viszont nem is kamatyolnak akárkivel,még ha fehér akkor se.Azok igazából nem is a ***moderálva***hajtanak,hanem,-mert úgymond- életművészek!