Csáó Barby 20 nagyívben kerüljétek Melindával együtt mindketö GYULA csáó vigyázatok LEHUZÁS!!!!!!!!!!!!!!!
Csáó Barby 20 nagyívben kerüljétek Melindával együtt mindketö GYULA csáó vigyázatok LEHUZÁS!!!!!!!!!!!!!!!
GSP · Újonc · SZANDY 24 ROL VALAMIT TUDTOK
Gyerekek! Sok friss husi és elég csinosnak tűnnek? Valakinek van valamilyen tapasztalata :)?
Gondolok ezalatt: Nikolra, Lottira, Heléna, Anett, Barby?
Srácok Anettről tud valaki valamit?
mien a csajszi ajánlott-e?
Szia Bingbang!
Igen tudjuk hogy elmult már karácsony , ép úgy mint te !!!
Nagyon is jól ismerjük egymást!!
Ja , meg rajtamkívűl jó pár ember ,hogy ki vagy te és mi vagy te !! (Hírdető)
Akinek nem inge nem veszi magára !!
Szia Füstmentes,ismerjük mi már egymást?tudjuk,hogy elmúlt már karácsony kinek igy kinek úgy!
Szia Bigbang!
Mizujs veled? Látom hozod a formád! Nagy a konkurencia???
Lassan kialszik a fény, minden gyertya elolvad egyszer, talán bele kellene törődnöd?!
Üdv!
Heléna merre található meg?
Sziasztok makktársaim,új év új lányok,gondoltam meglátogatom őket.Az első hölgyike Heléna volt,telefonba nagyon kedves volt,viszont személyes talikor már nem az a lány volt akivel beszéltem-már ez nem tetszett -na mindegy majd az aktus gondoltam.Az akció normál vagy egy kicsit gyengébb,sok mindent nem vállalt be!Nekem nagyon NEGATIV!A másik hölgy *** moderálva *** volt-telefonba kedves volt,látogatásomkor egy franciát kértem tőle,amit gumiban végez.Jó volt,elment!Egyenlőre ennyi,majd még irok élménybeszámolót addig is látogassátok a megbizható,bevált hölgyeket!
***KÉRJÜK AZ ÖNREKLÁM MELLŐZÉSÉT!***
Üdv Emberek!
Úgy látom van egy pár friss csibe a piacon!
Nekem a fotói alapján a Heléna jön be!
Van-e valakinek infója róla?
Telefonban elég kedves a hangja, lehet holnap meglátogatom!
Azért írjon akinek van élménye!!!
Lindáról van infótok?
megmondó · Kvázi-tag · Szia!
Szerintem hívd fel és mindent el fog mondani.
Valmit ha már beszélsz vele akkor lesz valamilyen véleményed a hölgyről (amúgy értelmes, normális felfogása van, valamit maximálisan odafigyel a vendégeire).
De megcsapppantak a nyíregyi hirdető lányok....
Makktársak, ajánlajtaok már kérlek valakit aki fiatal (max20), és szereti az anált (nemtúl nagy a fütykös...), illetve mehet a végén arcára is....
Köszi
Szia Dia,
panaszra semmi okom, remélem januárba találkozunk... ;)
Boldog új évet mindenkinek!
sziasztok! detti40 -et ajánlja valaki?( BUÉK)
Kriszta ez nagyon szép volt mindenkinek ezt kivánom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
FleshLight · Újonc · Viszont^^!
Kriszta (39)· nyíregyházi szexpartner · Újonc · Gyöngyözik a pezsgő,szól a trombita.Hidd el,hogy ez az év lesz életed legjobbika!
Dolgozz,szeress,és keresd a szépet,adjon az Isten Békés Boldog Új Évet!Puszi:Kriszta
kira ról ha v.ki tud valamit? irjon már mert ugyan ezel a szövegel és ugyan ez a tel számal egy *** moderálva *** is hirdet Holly néven de ott a képek teljesen másak mint itt.
meg látogatnám de igy nem tom mit csináljak kétes nagyon a helyzet..
FleshLight · Újonc · Időközben meglátogattam Léna33-at így következzék egy kis beszámoló, hogy mi történt:
A környezettel egyet értek, minden problémamentesnek és biztonságosnak tűnik.
Ami probléma lehet az, az ELSŐ odajutás, ha a környéken leparkolsz: gyalogosan,
néhány telefonba bizony belekerül, hogy végül megtudjuk a házszámot.
Persze vezetés közben sem lehet szerencsésebb telefonnal végigtartani a vonalat
főleg, ha egy rendőrségi autó is bekerül forgalomba. Persze szerencsére ez csak az
első alkalommal lehet probléma, utána már úgy is tudjuk hová kell menni.
A találkozó minden szempontból probléma és zökkenőmentes. Rövid társalgás/ismerkedés
(ha új vagy) után kezdődhet is az akció. Óra sajnos nézve volt a vége fele, bár rajtam
kívülálló okokból késtem egy kicsit, 1éb esetben lehet, hogy ez az 1óra bővíthető.
Az akció lefolyása szinte zökkenőmentes volt, de azért egy telefon szerencsére még az elején beesett.
Zuhanyozásra adott esetben nincs szükség, tehát ha úgy mész oda tisztán, nem kell
megtörni az akció menetét az elején zuhanyzással, elegendő távozáskor használni azt.
Összegző értékelés: visszatérek még :)