Amúgy meg ezzel a témával kapcsolatban a véleményem az,hogy lehet vinni kisebb ajándékot egy lánynak,nőnek,de nem első alkalommal,hanem akkor,ha már voltál együtt vele és nagyon jól érezted magad nála,akkor a legközelebbi találkozáskor meg lehet lepni egy kis csokival,bonbonnal vagy valami hasonló aprósággal. Ezzel jelzed,hogy jó volt vele legutóbb és egyben azt is jelzed,hogy nemcsak,mint szolgáltatás tekintessz már rá,hanem mint egy szimpatikus női ismerős. De! Nem szabad érzelmeket vinni mögé,úgyértem,hogy például azért vinni egy doboz bonbon-t plusszban,mert szerelmes lettél. :) Az itt hirdető lányok,nők szeretik természetesen a figyelmességet,gyengédséget,emberszámba vételt,kedves gesztusokat,de nem szeretik,ha a vendég mélyebb érzéseket kezd elvárni vagy ha esetleg elkezd kifejezetten udvarolni. Tehát nem szabad túlesni a ló túloldalára sem az ajándékozással. Hmm milyen nagyokos vagyok ahhoz képest,hogy még csak 24 éves vagyok. :)) Bocs az okoskodásért,de én ezt így gondolom. Ha esetleg valamelyik itt hirdető hölgy nem ért velem egyett vagy esetleg ugyanígy gondolja,mint én szívesen olvasnám helyeslő kommentjüket. :))