Nyíregyháza előtt ahogy látom Szombathelyen tevékenykedett. Ott semmi info nincs róla . Képei szerintem nem kamuk , de hogy milyen lehet szolgáltatása passz. Telefonon beszéltem vele , Újszőlőn rendel.
Nyíregyháza előtt ahogy látom Szombathelyen tevékenykedett. Ott semmi info nincs róla . Képei szerintem nem kamuk , de hogy milyen lehet szolgáltatása passz. Telefonon beszéltem vele , Újszőlőn rendel.
miota megnéztem scarlett képeit, a gojóim tikitakiznak egymással...DDDDDDD
csak kipróbálhatná valaki a kicsikét nehogy scarlett hejet skarlátott kpjunk........DDDDDDDDDD
Régen jártam itt, de ez a város nagyon gagyi lett. Van az a 3 gyönyörűség...... ennyit inni sem lehet, hogy valaki megkivánja őket. Egy páran pedig kamu lopott képekkel próbálkoznak, és van a másik csapat aki 2-3 havonta változtatja a nevét. Maradt talán 2-3 lány aki normális. Eddig nyíregy volt az eddig legszinvonalasabb, mára viszont a legallja. Katasztrófa mit változott 8-10 hónap alatt.
Sziasztok.Tudom hogy mindenkinek más az ízlése,de szeretném megkárdezni hogy Dóri(24) milyen arcra?Előre is köszönöm.
Szerintem 99.99%, hogy kamu képek.
Sziasztol!
SCARLETRŐL ÍRJON VALAKI S.O.S. MERT AMIÓTA NÉZEGETEM A KÉPEIT "GÖRCSBEN" VAGYOK!!!
LÉGYSZILÉGYSZILÉGYSZI! HELP ME!!!
Thomika
Szuzy,Jenny,Kendy valami infó? Ugye ez csak vicc. Ilyen küszöbmajmokat kirakni.
Szia Linda!
Csak abból gondoltam, hogy együtt dolgoztok, mert bizonyos hirdetési oldalon mindkettőtök telefonszáma megtalálható egy hirdetésen belül.
Bocs!
Üdv: Thomika
Nincs szó semmiféle összeállásról.
Igen régen együtt dolgoztunk.
Ma már egyedül dolgozom.
Sziasztok!
Reagálok :)
Egyedül dolgozom.
Ha kedveled a teltebb csajokat, akkor nem fogsz benne csalódni. Érti a dolgát, a franciája nagyon jó, irgalmatlan nagy mellei vannak, beszédes, mosolygós és az altesti csiszi-csuszi is remek vele.
Sziasztok! Én sem voltam még Szöszinél , Lindánál viszont annál inkább. Ha jól tudom régen voltak egy helyen , ahol előtte Linda volt megtalálható. Nem tudom , hogy újra összeálltak -e , de utolsó infom szerint Linda egyedül volt Szöszi pedig más helyen szintén egyedül. Reméljük Linda reagál majd rá és akkor kiderül mi az igazság :) Én ennyit tudtam.
Rebi képei egyre jobban tetszenek áhhhhh :) . Valaki senki???
örülnék ha Linda is megerősítené ezt :)
Szia Enzo!
Szösziről sajnos még nincs információm, DE
- ha jól gondolom Lindával dolgozik egy helyen
- Linda megbízhaó nagyon aranyos lány,
- következtetésképpen Szösziben is meg lehet bízni
Nagyjából ennyit tudtam segíteni!
Üdv: Thomika
Hali!kendráról tud valaki bővebb infót?nem nyíregyi vagyok!
Szerintem meg ,hogy hiteles legyél meg kellet volna osztanod a többi élményedet vagy akár a negatív tapaszalokat is.Nekem viszont személy szerint az a véleményem, mivel ez a hölgy egyszer itt ,egyszer ott,meg amott hírdett ,könnyen kijátsza a szerkesztőséget a regekkel. Lásd a Békés megyei fórumot ,ott is volt egy ziccere Adonisz76 néven.
Brigitta 22-nél már jártam róla csak annyit ha figyelemre kedvességre vágysz akkor nyugodtan látogasd meg, még nem teljsen profi a hölgy de nekem ezért tartozik az kedvenceim közé,ezért látogatom gyakran amikor csak tehetem!Én csak ajánlani tudom!
Figyelhj Kamuképellenes!
Voltamn már másnál is párszor, de csak azért Kamilláról írok mert messze ő volt a legjobb, és igaz amit írtál, nem fogok máshoz menni! Különben is hogy néznek ki ezek az új hirdetők, az egyik full cigány!
Szöszi 38-ról valaki info? Privátba is jöhet.