Sziasztok.Vendetta vagy Dior 30 nem lehet neked privátban írni,azért írok ide. Mi még nem találkoztunk bemutatkoznánk,de tapasztalatból mondom,letiltják a szerkesztők.Örülök,hogy felhívtad magadra a figyelmet,és felületesen megismerhettelek.Máris van rólad véleményem,de nem foglakoz vele az mindenikek van.Az utolsó leveled nekem szántad,Kedves? Ha tévedek ami elég gyakran előfordul,ne haragudj a feltételezésért.Egy szó ami rám is igaz az a skizofrén,nem olyan gyakori betegség ezért gondolom,hogy rólam írtál..Erről eddig egy lánynak beszéltem akivel hetente 2 -szer találkozom 4-5 órahóászát.Nagyon sok titkát elmondott,ahogy én is neki. Soha nem gondoltam volna hogy ti hirdető lányok a férfiakról minden információt ,tovább adtok egymásnak.Igen skizofréniám van, az-az kétszemélyiséggel rendelkezem, egy jó és egy rossz.Képzeljétek el mennyi pénzembe kerül hogy szabad lábon tartsam magam. Dior 30 kedves ,szerintem most a jó személyiségem ír neked ,de már magam sem tudom.Kérdésem hozzád: nekem, rólam írtad hogy mi ismerjük egymást és hogy én zaklattalak stb?Mi történik ha továbbra is hazudozol rólam ? Semmi ,ver téged a Jóisten ha már p*nzért kell sz*pnod. Akkor van hús a szádban amikor cumizol. Ez dolog a hazudozások téged minősít,elb*szod az üzleteidet.El nefelejcsem a barátnődet Kis bikát ha már ennyire véded mos már világossá vált hogy Ő az Ágica ,és nem egy férfi aki szerelmes ,és szex képeket küld nekem most már megnyugodtam.Majd meg b*szom megint.