Tisztázzuk: a szex közben, oldatra fordított fejet. 1-lánynál tapasztaltam,ami utalhat : Undorodom tőled . Nem érdekelsz.Haragszom rád . Szégyellem magam stb. Az általam említett lánynál más a helyzet, régen ismerem. Megkértem, a lányt ,hogy mikor elélvezek ne, nézzen, rám.Mondta okés.Mikor elkezdjük,nem néz rám, akkor sem ha kérem.Mikor elélvezek mélyen a szembe nézz, és mosolyog.Tehát amit kérek szándékosan az ellenkezőjét csinálja.A többi lánynál ilyet nem tapasztaltam.Mindegyiktől kedvességed kapok, amit viszonozok is természetesen.
Tomika 25: Valószínűleg gyenge pillanatodban írhattad le, a véleményedet.A stílusod nagyon hasonlít egy személyesen ismert barátomra.Ő szokott ilyen nyers lenni.
gbed 350: Végig izgultam,az egész történetedet.Főleg a az orosz maffiás rész volt brutális ,akkor már féltem is ne hogy valaki megsérüljön.Én is gyakran keveredek bajba.Fenyegetek már nyíregyházi stricikkel,debreceni stricikkel,majd pesti stricikkel,hadházi oláh cigányokkal, sittesekkel, különböző nevű Facebookos köcsögökkel.Nem rég rám hívtak a rendőröket. De a legutolsó fenyegetés az visz mindent. A lány azt mondta az 57 éves anya fog megölni. Egy 3 méteres kutya lánccal. Messziről a nyakamba dobja ami a nyakam köré csavarodik, és szép lassan megfulladok.Az Apjával is ezt csinálta.