Szomorúan látom, hogy az egyik kedvenc helyem eléggé leépült. Latika eltűnt, Norci is - utóbbit ugyan szólózásra sosem ajánlottam, de egy trió már tervben volt. Nárcisz és Bianka nekem eddig nem jön át (ugyanaz a hely), Dorina meg sajna nem az esetem..
No de essék pár szó Roxi (25)-ről: Szigorúan szerintem egy szép arcú (fél)roma hölgyről van szó, aki komolyan veszi azt, amit csinál. Szereti látni a vendégen az elégedettséget, és mindent megtesz ezért. Kivételesen sokat dumáltunk - nyilván nem atomfizikáról - de nem kell attól tartani, hogy nem lesz közös téma. Élőször voltam 1 órás meneten, és hiába nem jött össze a második (nem is rajta múlt, előző nap vagy 4 órát sikerült aludnom+ először próbáltam ezt a fajta ismétllést), mégis csak pozitívan távoztam. Lelkes és finom nyelv-szájmunka francia nyelvórán, két action között finom masszázs - ami mellesleg sokkal jobb volt, mint az a szadista állat, akihez járok. :) Szóval tényleg közel járt, hogy gumit kérjek de ezt majd talán az idén. Bujjék! :)