Sziasztok! Ma meglátogattam Linda 25-öt! Nagyon csinos, fiatal belevaló csaj, nem flegma el lehet vele beszélgetni is, francia és aktus kiváló,
nagyon jól éreztem magam nála, tuti hogy még fogok hozzá menni, Részemről ajánlott kategória!
Sziasztok! Ma meglátogattam Linda 25-öt! Nagyon csinos, fiatal belevaló csaj, nem flegma el lehet vele beszélgetni is, francia és aktus kiváló,
nagyon jól éreztem magam nála, tuti hogy még fogok hozzá menni, Részemről ajánlott kategória!
Még frissiben leírom élményem, ami ma történt. Meglátogattam Dóra25-öt. A belvárosban van a hely ahol fogad, célnak megfelelő. 90 perces műszakra jelentkeztem, ebből 30 perc hármas Grétivel. Dóra nagyon kedves, zabálnivalóan aranyos lány. A mosolya üdítő, és rettentően intelligens. A cicik nagyon szépek, és a feneke sem utolsó az már biztos. Fr*nciája szuper és az action is kielégíti majd mindenki vágyait szerintem. Az enyémet legalábbis sikerült. Képei természetesen valósak. Biztosan megyek még. Drága Dóra a mai előadásra 10 pontot adnék :)
Becsüljétek meg ! Ajánlott kategória
Gréti26 : Fr*nciája jó, az action is okés. Ő is aranyos, mosolygós lány. Cici szilikon, de szép nagyon. Fotói valósak. 10/7
Köszönöm Hunter :)
Remélem a "függőséged" ki is alakul és lesz még alkalmunk találkozni egymással :D
Tisztelt Uraim!
Számomra is eljött az idő, hogy használatba vegyem a fórumot. Aki miatt elszántam magam ő nem más mint Dóra 25. Volt már szerencsém egy néhány kezelésén részt venni, de be kell valljam kezdek függővé válni, ezért csak erős idegzetűek számára ajánlom. Alkalmam nyílt több sz*lg*lt*tó, illetve a nem hivatásszerűen ténykedők körében is bőven tapasztalatot szerezni, de hozzá foghatót akinek értelmi szintje jóval az átlag fölött van és emellett szép illetve csinos is nem sokkal büszkélkedhetek! Ezért kérlek titeket becsüljétek és vigyázzatok erre a felsőkategóriás leányzóra, aki nem a beteg elmék játékszere!
Melinda19=anno Ani19-rõl már írt valaki, keress rá.
Nem lehetne innen úgy véglég kitiltani ezt a birkát? Kb semmit nem mond, azt is szarul, amolyan átlagos emberke, nem nagyon okos és nem kicsit buta..
Sziasztok!Kis bika,nem tudom hogy nő vagy-e vagy férfi, de elképzelhető ,hogy időre van szükséged hogy öldösd a nemi identitásodat. A regisztrációs dátumod ,a leveleid, illetve a feltett képeid alapján Te Ágica 18 vagy.Letiltasz,majd szerelmes képeket küldesz. Hmmm,nekem tetszik. Figyelj ahhoz ,hogy a hatóság eljárást indítson ellened szembesítenem kell téged,nem foglak felismerni ,megígérem.Bátran "dolgoz" hirdesd magad próbálj p*nzt keresni.. Azért a bajban jól egyedül hagyott a str*cid, nincs vér a faszába,cseréld le valami dzsukelabbra.Tavesz baktalo sukár muri romnyi.
Sziasztok! Tudnátok nekem ajánlani, megbízható vékonyka lánykát? Előre köszönöm!
Sziasztok! Fanni 19-ről van valakinek infoja? Érdemes meglátogatni?
Szép estét mindenkinek. Laura 22, Laura 24. Nem tud valaki a két leányzóról mondani nekem valami infót? Dóri 25,Dóra 25, Glória, Viki, Léna,Linda. Naluk már voltam. Nagyon jól éreztem magam mindegyik hölgynél. Tisztaság,diszkréció, ez fontos és megvan. Ezért szeretnék leginkább Laura22-ről egy megbízható infót. Tetszik a tetoválása,szeretném közelebről nézni :-)
Én köszönöm,hogy ott lehettem! ;)
Kedves "Ismeretlen" !
Még ha nem is az újdonság erejével hatottam Rád,legalább a régen átélt pozitív élményeidet fel tudtam benned idézni :) Örülök,hogy jól érezted magadat,szertettel várlak legközelebb is :)
Nos van egy kis időm,jöjjön egy kis beszámoló egy igen friss kalandomról. :) Tegnap visszamentem egy nőhöz,akinél már voltam egyszer korábban,pedig ez nem jellemző rám,mindig az újra vágyom. Szerencsés időszakomban vagyok mostanság,mert nemrég voltam a Latikánál és mint olvashattátok is nagyon elégedetten távoztam. Aztán tegnap visszatértem Dóra25-höz és reméltem,hogy nem égett ki azóta és ugyanazt kapom,mint anno. Hát nem égett ki. Ugyanolyan kedves,mosolygós volt,mint X hónappal ezelőtt. Arcra,testre egyaránt fullos. Szerepét nem játsza túl action közben,pont annyit ad,amennyit kell,én elhittem az illúziót,hogy élvezi. És valljuk be azért ritka a csajok közt a középút,mármint aki nem is fadarab és nem is túlpörgött színésznő. Szerintem minőségi nő,ennek tükrében pedig az ad*zás mértéke teljesen korrekt. Egy szó,mit száz: Ajánlott. Nálam Dóra25 az eddigiek alapján simán benne van a top 3-ban a Latikával együtt!
Sziasztok, a pláza környékén r*nd*l valaki?
Nem semmi vagy Zsoloka! ;) Köszi a beszámolót ismét,a többiek nevében is! ;)
Jóestét kollégák!
Tudnátok ajánlani egy olyan hölgyet, akivel tökéletesen meg tudnám ünnepelni kilépésemet egy "remek" házasságból?
Egy lányt akivel tényleg minden tökéletes!
Előre is köszi! :)
Sziasztok. Anita35 Maya40 nevü hölgyekről van esetleg infótok?
Zsoloka! Ülj le fiam ötös! :) Nagyon korrekt beszámolót adtál,tetszett! Azoknál a lányoknál,akiknél én is voltam az általad felsoroltak közül,egyetértek.
ez igen, köszi
BJ
Sztem hajfestés volt.Eddig fekete hajjal hirdetett.Viszont egy bászomolót már én is nagyon várnék rola. :)