Helló!
Nincs oly sok tapasztalatom mint itt némelyik 'kollégának', de azt a keveset megosztanám ,hogy minnél több info kerülhessen ki,mindenki megtalálja a megfelelő partnert:
Vanessza35: Egszer meglátogattam egy kellemes masszázs reményében, de nem egészen azt kaptam amit vártam. kecó kicsi zsúfolt,ami még nem olyan nagy gond, de a fellengzős stílus, a flegma hozzáállás, masszázs közben töbszöri telefonálása az nagyon elvette kedvem. A masszázs nem mondanám kiemelkedőnek, jó indulattal átlagos, és a happy end az átlagon aluli, szó szerint oldalra fordulva minnél gyorabban jussunk a végére. talán egyedüli pozitívum az *r, de ennek ellenére sem fogom többször felkeresni.
Alexa40: Telefonon való egyeztetés megvolt, ott kedves hang, szimpatikus benyomás. Megérkezés ismét telefon a pontosítás kedvéért, s itt kezdödtek a bajok. Kb 20 perc várakoztatás és különböző indokok meghallgatása után letettem a masszázsról és távoztam.
Léna34:Telefonos egyeztetés korrekt, a kecó nagyon jó, ággyal szemben óriási tükör. A kora szerintem 10-el több és a teltebb lányok kedvelőinek ajanlatos.A mellei viszik a pálmát, igazi műcicik:) szeret beszélgetni, számomra sokat is. francia nem rossz, de nem is kiemelkedő. Aktus során nekem kicsit unottnak tűnt, ami kicsit lelombozó. Kezdőknek ajanlott kipróbálni, nyugis helyen található, korrekt.
Kedes társak remélem segítettem a tapasztalatok megosztásásával.
Ha tudtok ajánlani egy jó masszőr lányt, kellemes befejezéssel azt megköszönöm.
Régebben rendelt nyíregyházán egy bizinyos Gina nevű hölgy, egy *** moderálva *** megtaláltam, azon a bizonoy rosszalkodóson, de viszont többszöri telefonhívásra sem tudtam elérni, ha valakinek van infója róla, és privátban megírná, megköszönném, mert pozitív émlékeket hagyott bennem és szívesen felelevenítném.