rövid beszámoló:
Sajnos a favorit kis tündérem nem volt elérhető (Rami 19) amikor a szükség kívánta volna így vettem a bátorságot és felkerestem Zarát akit már régebben is nézegettem de valamiért mindíg volt egy kis ellenérzésem vele kapcsolatban, tudjátok..az a "túl szép, hogy igaz legyen" érzés. Na be is igazolódott. A teleofnban kedves aranyos..megközelítés könnyű, lakás szuperül néz ki, és Zara is gyönyörű és értelmes. Egy franciára volt ídőm erre volt is lehetőség nála elmondása szerint. Ahogy megérkeztem, előre elkérte a tamogatást és jöttek a feltételek: melltartó, bugyi marad, amit 1-1 virágszálért cserébe persze levesz. Közben akárhogy kértem, hogy lassabban, óvatosabban, gyengébben mintha nem hallotta volna meg. Melltartón keresztül sem engedte, hogy a melleihez hozzá érjek...annyit mondott, hogy ne érj hozzá, dölj hátra és menj el gyorsan! Mondtam neki, hogy 3 perce vagyok itt erre ő..az nem baj csak csináld! Na ez kicsapta a biztosítékot nálam..felálltam és szépen megcsináltam a száját...ami nem volt könnyű mert inkább a kezével dolgozott és csak az utolsó 1-2 cm ami beleért a szájába. Picit szerintem rosszúl is esett neki, hogy kézzel a tarkójánál rásegítve kicsit jobban ráhúztam a száját. Szóval ez a legyünk túl rajta de nagyon gyorsan, flegmán kicsit és távolságtartóan. Persze lehet ha teljes szolgáltatásra fizetek be minden másképp alakul, de akkor ne vállaljon csak franciát ha nem szívesen teszi mert így akkor sem megyek hozzá ha több időm lesz.
Végül is a jellezés:
megközelíthetőség: 10/8
lakás: 10/10
Testalkat: 10/9
hozzáállás: 10/3
francia: 10/5
remélem segített valamit nektek