Azért az igazsághoz az is hozzátartozik ,hogy mi vendégek ide le irjuk ha tetszik valami ,de ha nem azt is, viszont a hírdetők csak nagy elvétve írnak a fórumra dolgokat ! Mivel én sok lánnyal jóba vagyok igy tudok egynéhány ugy mondják problémás vendég hülyeségeiről ! Na most nem névszerint tudom ki az a vendég, mivel a lányok azt nem mondják hogy xy regnevü vendégről van szó ! De... Amikor nem vendég bemegy a lányhoz öltözik lefele és a csaj már érzi a" bukhéjt " szól a vendégnek hogy menjen zuhanyozni mert nem éppen illatos, nagy duzzogva bemegy a zuhanyzóba kijön kétperc mulva ugyanazzal a szaggal ,és amikor a lány rákérdez hogy zuhanyoztàl ?? Akkor bevalja hogy csak megnyította a csapot de nem zuhanyzott csak a vizet folytatta mert nem szeret fürödni !!:) na ha ezt esetleg leirnà az a lány akinél ez előfordult akkor meg besérülne a vendég lelke ! Vagy amikor oda megy a vendég és az alsó gatya tiszta nikotin csikos? ( vonalkódos ) azért vannak alapvető higéniai dolgok amiket illő lenne betartani !! Tehát, azért néha a lányok is tudnának cifrákat írni ide a fórumra a vendégekről !! :) néha meg kell hallgatni a másik felet is : D