Olyan már ez a nyíregyházi kínálat, mint az űr. Tiszta fekete.
Fütyülős · Őstag · Olyan már ez a nyíregyházi kínálat, mint az űr. Tiszta fekete.
Sziasztok! Kriszta 24-ről (aki Zsaklin is) tud vki vmit?
staffi · Őstag · Képei fedik a valóságot, de nagyon hangulatember. Ha jó passzba van akkor minden rendbe vele, ha nincs akkor már problémásabb! Nagyon figyel a tisztaságra , higéniára! Szerintem a finanszirozási költsége magasabb egy kicsit az átlagnál. Látogattam már meg én is :)
Sziasztok.
Angelinről van valakinek infója. Nagyon szexi képei vannak. Mátészalka és Nyírmada között mozog.
Meglátogatnám, de félek hogy csalódás lenne. Sehol egy élmény...
Köszi
Én egyszer voltam nála,egy nagyon hideg napon. :) De olyan volt az a bő fél óra,mintha vagy 6-8 éve a csajom lenne. Kinyúltunk egymáson a röhögéstől,maga az action szinte másodlagossá vált. :)) Egy szó,mint száz: A legnagyobb BF-et nála tapasztaltam pályafutásom során,de úgy tudom vagyunk így egy páran ezzel Daniellával kapcsolatban. :)
staffi · Őstag · Ne add fel, foghirdetni még az tuti :) én régen hat hónapig próbáltam hívogatni mire elértem a csajt ! Ne add fel, mert nagy élmény amit nyújt ...
Úgy látom Danielláról megint lemaradtam :( Azt írta, hogy hétfőn, szerdán és pénteken lesz, kedden vettem észre, szerdán nem értem rá, péntekre terveztem, de sajna már nincs fent a hirdetése. Sok jót hallottam róla, de úgy néz ki, hogy ismét lecsúsztam a lehetőségről.
staffi · Őstag · Köszi :)
Nekem azt mondta, hogy panzió vagy nálam. Lehet azóta már van kérója.
"Nagy játékos!" Anno Fanni, Regina ....... stb. néven hirdetett, már akkor is ilyen hozzá állással! Úgy látszik, hogy a névcserékkel kilehet húzni viszonylag hosszú időt! Mindig talál magának "palimadarat"!
staffi · Őstag · A Nóra 21 képei is bejövősek nekem, hívtam is de azt mondta " ne haragudjak de most nem jó" mivel csak mozgatja a fantáziámat később megprobálom újra felhívni telefonon! :) a másik kiszemeltem a Ramóna , az aproba hirdet!
Érdekes, hogy a negatív vélemény után már meg is változott a neve Laurára :) Nem számolom, de ez már kb az 5. neve amióta én követem.
Gabo30 · Kvázi-tag ·
És ha még tudnád hogy hány oldalon különböző élet korral és névvel hirdeti magát ,nah meg szolgáltatásokkal . szép csak ***moderálva*** sem ér, fel*ras minden és érkezés előtt le csekkol..Nem ajánlott!
Izabella 23 Egyenlő GYULA! nem ajanlott!
Gabo30 · Kvázi-tag · Norci 21: Haza vinném és meg taratnám magamnak :)
NATI 28: Test , hozzáállás 10/10 . Kedves,aranyos! Élőben talán még szebb is,mint képeken. Csak ajánlani tudom.
Szasztok!
Az eppen most Gabici neven futo voros vandormadarrol valakinek van tapasztalata?
Egyedi stílus Zsoloka,mint mindig,de lényegretörő és tartalmas. ;)
esetleg igényes lakás is jo lenne valaki tud olyan lányt?
staffi · Őstag · Nagyon elgondolkoztam azon, hogy lehet töröltetem magam erről az oldalról. De azért a csajok látogatásától nem tekintek el a közel jövőbe sem :)