Nem csak egyszerű kérdéseket kellene feltenni, hanem egyszerű válaszokat is. Csak az a baj, és ez örök téma, hogy valaki csak kérdezni tud, de válaszra mást nem is méltat.
Ezzel csak azt akarom mondani neked happyd , hogy akkor becsmérelj mást, ha te is annyi választ adtál itt a fórumon, vagy annyi beszámolót írtál, mint staffi!
Amíg csak kérdezel, és használthatatlan dolgokat írsz ide, addig nincs jogod mást kritizálnod. Nézz magadba!
Egyébként meg az egyszerű kérdésedről annyit, hogy nem is annyira egyszerű. 40-50 hírdetőből szerintem a fele válllalja. Csak nem mindegy, hogy te soványat keresel, vagy kövéret.
Én biztos nem fogok ilyenre válaszolni neked, mert én ezt nem szoktam kérni. De hogy ne érezd károgásnak a mondanivalómat, ezért segítek is: mi lenne ha kinéznél pár lányt, aki még tetszene is, esetleg megnézed, hogy a fórumon írtak-e róla. Felhívod őket, hogy vállaják-e, majd arra a pár névre rákérdezel itt a fórumon, hogy tényleg vállalják-e. És talán még meg is írnád ide a fórumban, akkor az már igazi csodaszámba menne.
Persze lehet, hogy megúszhatod ezt a herce-hurcát, de akkor valószínűleg más fog elmenni helyetted is élvezni ezt :)
Egyébként meg nincs igazatok! Van jó pár értékelés az utóbbi 1-2 évben, csak a keresőt kell hozzá használni (tisztelet a kivételnek). Jó magam is jó pár olyan értékelést tettem, akit addig más ki sem mert próbálni, vagy nem írt értékelést 8valaki azóta is visszajár, valaki nem volt azóta).
Az értékelést nehézzé teszi ugyankkor a lányok hozzáállása is (tisztelet a kivételnek):
- vannak akik egy héten többször is nevet változtatnak. De a felhozatal negyede kb havonta más néven fut. De lehet, hogy több is.
- az utazó lányok sem teszik könnyűvé ezt, mert akiről írsz, az lehet, hogy soha többé nem jön ide, akkor meg minek.
- és akkor nem beszélek arról a névhasználokról, akik direkt olyan neveket használnak, akiröl sok jót írtak már, ezzel félrevezetve a vendéget.
A károgás helyett meg az lenne jó, ha mindenki a kérdés feltevések mellett használható információkat is írna, és nem csak károgna, ha nem kap a kérdésére választ!
üdv és derűs napokat