Na csak síkerült meglátogatnom a Nihánt ! Állomás környéke a fogadási hely. Lakás tiszta rendezett, a hölgy kedvesen fogadott :) Megbeszéltük amit ilyenkor meg kell, utánna írány a fürdőszoba, visszatérve a szobába már az járt a fejembe csak jól sikerüljön minden :) A Nihánról mondanák egy két szót, nekem arcra bejövős, kis formás cicik, fenék formás (nekem nagyon tetszik az ilyen fenék) simogatással kezdtünk aztán nem tudtam kihagyni, hogy kényeztessem egy kicsit a bermuda háronszöget a lánynak! Franciája nagyon jo volt, aktusnál elsőre kértem egy lovaglás finoman szólva nem volt gyenge ahogy csinálta, aztán mivel nem akartam a szép látvány kihagyni kedvenc pózomba folytattuk hátulról támadva, amikor elfáradtam (ő, nem fáradt el) kértem ujra hogy lóvagló pózba csináljuk újra, na már most azt olyan bele éléssel csinálta ahogy rámhajolt és a fülembe lihegett halkan,, hogy teljesen kivégzett abba a pózba :) hozzáteszem az elmúlt öt évbe nem volt ilyen, hogy gumiba menjek el, mindig kérem a végén a naturfranciát befejezésnek, de most erre esélyem sem volt, hogy odáig eljutok. :D elmondása szerint a nagyon durva dolgokat nem szereti, mondjuk én azért nem mondanám hogy nagyon gyengéd voltam amikor "staffi pózba" tettem a dolgom de biztos nem léptem át azt a határt mert nem szólt érte! Aktus közbe hallatta a hangját de nem annyira, hogy ugy érezzem ez tulzás, ennyire nem vagyok nagy kan :D Összegezve: Sokan írtak pl. Debiből is hogy ne hagyjam ki, szóval egyáltalán nem bántam meg, kedves, aranyos, mindenben partner volt amit megbeszéltünk, csinos, szóval remélem marad még itt jó ideig Nyiregyen mert, hogy ha itt lesz tuti hogy megyek hozzá az olyan biztos mint az hogy szombat után mindig vasárnap jön :D Ui: Ez az én saját megélt tapasztalatom, remélem mindenki hasonlo élményeket él át! Még egy dolog: Zsolokaa, drága haverom neked kifejezetten ajánlom :D :D