A hétvégém nem teljesen úgy alakult ahogy szerettem volna péntekre már egyik kedvencem se tudott időpontot adni. Viszont szombat délre igen, amit egy félórával előtte sajnos le is mondott. Így hát meg kellett szegnem a korábban tett fogadalmam, hogy új lányokhoz egyenlőre nem megyek. Igazából nagyon le voltam hangolódva a két nap sikertelensége miatt, de úgy voltam vele ha már elindultam akkor nem fordulok vissza. Választásom Laura23-ra esett. Amikor ajtót nyitott örömmel láttam, hogy nagyon csinos lány. Miután megbeszéltünk mindent gyors zuhany után már ruha nélkül várt a szobába. Egyből feltüntek gyönyörű mellei szerencsére nem volt tilos hozányulni. A natur francia extraként *** moderálva *** nem kértem. Nem is tudok róla véleményt mondani mert gumiban nem az igazi. A francia után én kezdtem felül amíg el nem fáradtam utána mondta, hogy csináljam hátulról meg is jegyeztem neki ez nem túl jó ötlet mert nem szeretem ezt a pózt. Kár volt belemenni mert a végén megint csak a kézi levezetés maradt. Azt mondta mivel már voltam benne a franciát nem vállalja Kíváncsi lettem volna arra ha kérem a natur franciát akkor a dugás után leveszi a gumit és fojtatja franciával vagy akkor is ezt mont volna. Ha legközelebb megyek majd kérem a naturt és akkor majd elválik. Összességében Laura egy gyönyörű lány eszméletlen cicikkel és kerek popsival. A hozzá állásával nem volt gond csak nekem volt rossz napom.