Tegnapi termésem: Az idézőjelbe "kedvencem," Adélka " Lebeszéltem vele előtte nap, hogy másnap megyek hozzá, de ugye a multkor reggel 8-ra volt lebeszélve akkor nem birt felkelni, most ezért tizórára dumáltam le vele! Megérkeztem, hivom töbször is, ... ki van kapcsolva.. sms küldök neki megköszönve a kedvességét, egy jó fél óra várakozás után gondoltam ez volt az utolsó esélyed "jányom" majd ne csodálkozz ha neked se fog egy pár vendég elmenni a megbeszélt időre, kiváncsi leszek neked tetszeni fog-e, hogy szórakoznak az időddel, és hirtelen felindulásomba felhivtam a Gia 39et, aki pár száz méterre rendel az Adélkától és fogadott is, de olyan ideg állapotba voltam, hogy gyakorlatilag majdnem semmivel egyenlő volt a teljesitményem, hozzáteszem, hogy a Gia végig türelmes volt és eggyáltalán nem rajta mullott a helyzet, hogy besült a dolog!! Végén váltottunk pár szót "Anikóról" közös ismerősünkről láttam a Gia arcán, hogy rendesen élvezettel beszél a volt kolléganőjéről és csak dicsérte! Megköszönve türelmét, eljöttem! Aztán ujabb gondololat a fejembe felhivom Ramikát ő soha nem csapott még be! Fel is vette megbeszéltük, hogy 15percet kért, zuhanyzás meg aproságok rendezésére! Természetesen amikor ajtot nyitott a Ramika egyből az jutott eszembe ez a csaj egyre szebb! Valahogy vele megvan (volt) első perctől a kémia! Gyors zuhany :) Amikor elkezdte a francia kényeztetést az fordult meg a fejembe minek is megyek én máshoz?? Minek is "kamikázézok" az ujaknál vakrepülésre?? Amikor itt ez a kedves, csinos szép lány, mellesleg az eggyik legjobb finanszirozással :) Nálla már minden okés volt velem, nem kellett szégyenkeznem 😂😂 Végezetül arra jutottam sokkal sürvebben fogom meglátogatni, mert korrekt nem csap be, és a szolgáltatásába is megtalálom a számitásaimat :) Ui: Amit magamrol mondtam Ramika az mind igaz mégha kicsit meg is lepődtél😂😂Szóval köszi csajos hogy megmentetted a napom! :)