Amint írtam meglátogattam a Zara28-at. Amikor utóljára voltam nálla akkor megbeszéltük következőnek egy or@ra megyek :) ugy is tettem most! Szóval hol is kezdjem, oda érkeztem a pláza közelébe van a lakás! Ajtonyitás, Zara csinos mint mindig régebben is. Kedvesen üdvözölt, megbeszéltük amit megszoktak a vendégek beszélni a hölgyekkel ilyenkor. Gyors zuhany után már az ágyon feküdtem, mellém bújt hozzám simúlt és csábosan kérdezte mivel kezdjük? Közbe elkezdett simogatni, mondom rád bizom... erre mondja egy csókolózással esetleg? Mondom jöhet, aztán elkezdtünk csokolózni de nem csak olyan szájra puszi.... ahogy kell érzékien finoman de nagyon jó volt! Azon gondolkoztam ezt soha nem gondoltam volna, hogy a Zarával egyszer csókolozok🙂 Aztán egy nagyon komoly natur franci@t tolt nekem már akkor éreztem ez a lány ma nagyon komolyan oda teszi magát! Francia után mondtam neki huzza fel a gumit és kérdeztem tőle, hogy meglovagolna-e engem a Zara kezdésnek? Annyit mondott örömmel! Na már most egy kegyetlen jó lovaglást kaptam tőle! Ahogy szeretem... teljesen bele ülve, csipő mozgással, előre - hátra mozogva isteni volt, percek mulva kértem, hogy hátulról is kipróbálnám a hölgyet, felcsillant a szeme, mondta nekem ez a kedvenc pózom, mondom nekem is😉😉 Ugy bepucsitott édesjó istenem, áhhh... hihetettlen de magamon is meglepódtem mert én nem tudok gumiba elmenni (csak a Zsófi 36nál) de most a Zara ugy megkavarta a lelki állapotomat, hogy egyszerűen igy lett végem😄😄Nem húzta magát elfele hanem ahogy kell oda tartotta csinos fenekét! Nem tudom, de ez nekem most tökéletes volt... állitólag már csak a héten van, vagy lehet csak ma.... azt mondja lehet majd később 1-2napra vissza tér de nem biztos.... Ma ez a l@ny nagyon oda tette magát ebben az egy órában ami tov@bb is ment mint egyóra, de nem éreztette velem, hogy túlórázom!🙂 Az jutott az eszembe valamikor volt egy Linda, volt egy Anikó, volt egy Gina Diamond, volt egy Daniella, ezek mind olyan nevek hogy ha véletlen felbukkan egy ilyen nevű hirdető itt egyből ők jutnak az eszünkbe! Na most ez jutott az eszembe róla is, hogy hírdethet bárki Zara névvel, de ha meglássa valaki, hogy Zara hírdet mindenki őrá gondol mert ő az IGAZI ZARA!!😊😊😉