Sziasztok.
Dana 24-el van valakinek tapasztalata?
Sziasztok.
Dana 24-el van valakinek tapasztalata?
Nem, mert azokat is tilos működtetni jelenleg.
És valami panziót nem tudtok? Esetleg
staffi · Őstag · Titkoslakas sajnos tenyleg nem.megy :( :( a Loredana viszont jo😉😉
Sziasztok kis segítséget szeretnék kérni Nyiregy környékén nem tudnátok ajánlani valami panziót amit kiadnak néhány órára titkos lakás nem üzemel😢
Még egy kérdés masszázsba Loredana rol valami info esetleg ? Masszázsban kit ajánlanátok?
Ivont (még) nem ismerem, de tanusíthatom, Szonja valóban szuper, egyedü is és párban is, Katarynával. ;)
Gargabá · Újonc · Lehet ő nem dobott hátast tőled! Szerintem sokak szerin és szerintem is egy korrekt jó szolgáltató! Nem tudom te kinél voltál már de nyíregyi szolgáltatók között Tinus és Ivon kimagaslóan jó!
Palika28 · Újonc · Hát nem dobtam egy hátast Ivon-tól. Voltam már jobb helyeken is. Pl a Szonja ezerszer jobb szolgáltató is meg kinézetre is. De most ilyen táncos dologra vágynék.
staffi · Őstag · Melyik a negatív élményed ? Lénuska? Azt irod amit kertél az megkaptad de semmi extra.... akkor az miért negatív?? Maximum az ,hogy hianyzott valami plussz... vagy hogy vissza járos nem leszel.. de az én vélemenyem az,hogy ez nem negatív ! Én még nem.voltam Lénuskánal hangsúlyozom...
staffi · Őstag · Mikor voltál a Gaby -Dóra párosnál??
Palika28 · Újonc · Nyiregyen keresek egy jó csajt aki sztriptíz táncot is válal. Kit tudtok ajánlani?
Jó kérdés!! Nem biztos, hogy tudok rá válaszolni...de ha Margarett Mean az ő korában füvet szííív??? :D Szóval a legutóbb csak azt hittem, hogy vele találkoztam. Mint kiderült akkor a tesó fogadott. De egy kalap mindkettő. Vannak sokkal színvonalasabb szolgáltatók. Ez olyan mintha egy autó szerelő azt mondaná, hogy bocsi de nem vezetek autót! :D :D MI ez az új terendi??
Gabo30 · Kvázi-tag · Hidd el nekem jó lesz 😊
TibetiSzerzetes · Tag · Ivon mindig egy hétre jön. egyik szombattól rendel, következő hét péntek estig kereshető. Másnap reggel váltja Tinus. Szóval február 5 estig mehetsz. Vagy utána három hét múlva jön megint.
Én úgy gondolom ha a képek valósak akkor jó! Hozzáállás nyilván kérdéses! De ha valakinek lesz konkrét tapasztalata legyen kedves írja meg:) evégre azért van a fórum:)
Palika28 · Újonc · Na hetföre van idöpontom Ívonnál. Alig várom.
Nándi · Őstag · Kislány van neked arról fogalmad, hogy ezzel a bejezéseddel mennyi potenciális látogatódat vadítottad el!?? Talán majd rájössz! :D
Na itt van az Ivon. Nem tudja valaki hogy a héten lesz csák vagy jövöheten is.? Külföldön vagyok azért nem akarom felhívni ne menyen az ö számlája is.
Nándi · Őstag · A csajszinál a keresztelkedésnek csak volt valami oka! Alapból ha ferjhez mennek szoktak! De itt bizonyára nem ez az indok! :D
Helló. Kinga23 Nyíregyháza,vagy Léna 23 nem tudtok valamit róluk! Szeretem az ilyen testalkatú csajokat. Hátha van még rajtam kívül más is aki így van ezzel, és tud ajánlani akár más lányokat is akik Chubby kategória. Köszönöm.