Felreertesek elkerulese vegett nem tapasztalatbol tudom. 😂😂 de utana lehet olvasni hogy sajnos ez van arra most.
Felreertesek elkerulese vegett nem tapasztalatbol tudom. 😂😂 de utana lehet olvasni hogy sajnos ez van arra most.
Szia. Nem ajanlom. Sajnos sok a szobeszed hogy a guszevnel mar 13-14 eves lanyok allnak kint, penzert es drogert cserebe. Utana lehet olvasni neten tobb cikk is volt az elmult idoben errol. Igy eleg kockazatos szerintem
Sziasztok
Tudnátok abban segíteni hogy a Guszev mellett vagy a környéken szoktak még állni lányok?
Egy jó erős hónapja jártam arra reggel 8 körül és senkit nem láttam.
Sziasztok, egy jó masszázs lányt keresek, akár a Bambuszról is meghallgatnék 1-1 véleményt. Köszönöm szépen
Sziasztok. Nelli (Amira) számát valaki át tudja nekem dobni?
Sziasztok! Érkeznék egy beszámolóval!
Szokott hirdetni Cat(19), és a múlthét hétvégén sikerült is eljutnom hozzá.
Nagyon csinos mint a képeken, nekem nagyon bejön, arca is nagyon szép, ápolt finom bőrű. A lakás korrekt helyen, rendezett, célnak megfelel. Szolgáltatás úgyszintén. Közvetlen, beszédes, élvezi amit csinál én úgy vettem észre. El tud varázsolni elég erősen a nála töltött idő. Én mindenkinek ajánlani tudom, vigyázzatok rá.
Sziasztok?
Úgy nez ki akadt egy szabad délutanom.
Tudnátok ajanlani egy Thai maszázs lehetőséget, illetve lányt ahonnan biztosan boldogan távozhatok? 😊
Üdv. A Bambuszban van valami változás, vagy a regi lányok maradtak?
Sziasztok! Linda 26-nál járt már valaki? Milyen a csaj?
Urak, lehetne, hogy az ilyesmit megírjátok nekünk (is) belső üzenetben?
Nagy segítség lenne a csalók mihamarabbi lefülelésében.
Sziasztok!
Emlékeztek még egy itteni hirdető Trinity 40+ hölgyre? Barna haj, kecses alkat….
Róla valaki valamit? Esetleg meglévő elérhetőség? 🙂
Viszont mégis elég régota hirdet szoval caak van vendége akkor... Ha annyira gyenge akkor minek látogassák az emberek..?! :)
Nekem is nagyon tetszett a képeken, mosolygósnak, kedvesnek, kacérnak gondoltam. Hát tévedtem. Kicsi hiányzott, hogy ne szálljak le és menjek haza...
Relax... hallottam mástól is róla.. jön a világvége..mindenki hülye csak ő helikopter mert a jeleket figyeli. Ha csak ujjad is hozzá ér akár a lábához,elkezd sírni. Szerintem ott baj van a toronyban. Ha ennyire utálja amit csinál,miért itt hirdeti magát? Kedves relax..a gyógyszereket amit szedsz.. gondold át.
Jó mondod! Utalni kell.
Pénz le húzásra megy.
Két kérdésedre is válaszolnék: Nekem Relax külsőre jobban bejön mint Kata, mert kb pont az ideálom.
Ha udvariasan rákérdezel esetleg a franciara Katanal, akkor ha szimpatikus vagy neki még lehet benne részed, bár semmi egetrengetore ne szamits.
Relaxnal ha rakerdezel, akkor rosszabb esetben azonnal leszallít a masszázspadrol, jobb esetben folytatja a kezi levezetest de a vilag legnyomorultabb emberének fogod magad érezni, mert közben elmond mindenféle szerencsétlen balfasznak.
Anna18☝️ fél óranként változtattja a városokat hol talalhato meg.. Nyiregy, Kisvarda most Győr után van... Szerintetek mennyire hiteles dolog ez..? Gondolom ennek is utalni kell előre... 😉😁 Csak óvatosan az utalásokkal.. ☝️
Szia. Sok mindenre ne szamits. Megmassziroz, te ruha nelkul o is ruha nelkul. De sima masszazs. A legvegen siman kiveri es annyi. 😄 nincs tul sok lehetoseg.
Kata 48 masszőz. Valakinek véleménye? Mit enged,mit szabad?
Relax masszázs hölgynél volt már valaki? Vélemény van róla?