Kedves Samec az a furcsa az egészben ha már többször voltál nálam ugyan úgy nézek ki hajszinemet sűrűn szoktam váltani de attól még ugyan úgy fel ismerhető vok és mindenki fél ismer. Évek óta ugyan azon a címen vok.Telefonom csak én kezelem és csak én nyitok ajtót! Szóval kettő lehetőséged van. Nem jártál nálam többször sem! nem ismersz!Mert ha ismernél nem írtál volna ilyet! A másik lehetőség az hogy talán van egy másik hirdető ezen a néven és nála voltál. Pl. Tavaly nyáron volt egy ilyen akik ismernek ténylegesen, és kedves vendégeim szóltak hogy az én nevemmel hirdetet valaki hasonló képekkel de ők már a telefonban megismerték a hangom illetve a cím nem egyezett és tudták hogy nem én vagyok Az a Denisa!akinél már jártak egyszer vagy többször! Sok olyan telefon hivast szoktam pl. kapni akik csak a címet akarják megtudni :)
Sok konkurenciám van de hát... Igen... Van is miért Ritka nagyon kevés pár lány van velem együtt úgy gondolom és tudom is aki állandó, Jó szolgáltató, nem vándorol megbízható és igényes! itt Nyíregyházán! Szóval kedves Samec megkerlek ne sározd a nevem olyan állitásokkal ami nem fedi a valóságot!