Szerintem meg van egy felső határ, bármilyen jó szolgáltató v. szolgáltatást nyújt valaki. Azért maradjunk a józan ész talaján.
Aki magasabb minőségűnek érzi magát, akkor helyezi el helyes mértéket, ha arra még nem szájhúzogatás a közvetlen reakció, hanem "hát, ha annyira jó, ez még belefér"! És legközelebb is gondolkodás nélkül elmegyek hozzá! Nem hezitálok: A másik, igaz egy kicsit gyengébb, de mennyivel kevesebb...
Persze itt lehet játszani az extrákkal, de a vége úgyis ugyanaz.
Én is voltam úgy, hogy nagy mértékű infláció következett be egy lánynál és nem mentem többé. Nem azért, mert nem érte volna meg, hanem mert úgy éreztem innentől kezdve palira akar venni. Hát, kedves, akkor innentől kezdve nulla az én részemről... Azért valljuk be, néha olyanok, mint a könyvelő, előre kalkulálnak a havi apanázzsal. Megérte?
De, természetesen jártam olyanoknál is akik a többiekhez képest helyből dupláztak, és azt mondtam: Hú, de jó volt! Megyek még!
Aztán pár nap múlva lenyugodtam, és azt mondtam: Na, megy a fene többet!
Úgy van ez, hogy az én fejemben néha megszólal a vészcsengő, márha a lenti középsőm nem veszi el a fentitől az eszem!😅
Ja, meg a másik, hogy ne adjunk már lovat a kedves szolgáltatók alá, hanem inkább magunkat!😊