Kedves Kandúrok!
Újra szerda estig a városban ! Várok minden régi és új kedves kandúrjaimat! ha csalódás mentes és megbízható szexi hölgyet keresel akinek fontos a minőségi együttlét , akkor ne habozz hívj és gyere el hozzám!
Csók!Denissa
Denissa (39)· nyíregyházi szexpartner · Újonc · Kedves Kandúrok!
Újra szerda estig a városban ! Várok minden régi és új kedves kandúrjaimat! ha csalódás mentes és megbízható szexi hölgyet keresel akinek fontos a minőségi együttlét , akkor ne habozz hívj és gyere el hozzám!
Csók!Denissa
Lia (33)· nyíregyházi szexpartner · Újonc · Köszönöm szépen Staffi 🤗😘
A fórum és a chat NEM REKLÁMFELÜLET. Beszélgetésre való.
Ha fontos infót szeretnétek közölni, ott a hirdetésetek, írjátok be oda.
Ha meg új számod van, vedd fel a hirdetésbe, és állítsd be!
staffi · Őstag · Boldog születésnapot Lia🍾🥰
Lia (33)· nyíregyházi szexpartner · Újonc · Ne törődj velük,az én hozzá szólásaimat is dobálták.
Cat (19)· nyíregyházi szexpartner · Újonc · Nem értem mire jó az hogy fontos információt osztanék meg de nem hagyjátok úgyhogy még egyszer !
Kedves vendégeim! A holnapi naptól már elérhető vagyok kérlek a másik számomon keressetek mert a régin nem fogok tudni üzeneteket fogadni most már ha nem válaszoltam vagy bármi nem bunkó vagyok csak nem láttam ( úgy hogy mindenkit várok szeretettel egy/két élvezésre ) 🍌💋
Sziasztok Urak! CAT telefonszámát aki tudja írja már meg privátba! Köszönöm
Cat (19)· nyíregyházi szexpartner · Újonc · A fiatal lányok fiatalíttanak soha ne felejtsétek el!😝
Vivi 21 nem ajánlom senkinek sem. Telefonban megbeszéled vele mi mennyi mire oda kerülsz többet mondd, és a hozzáállása is kritikán aluli...
Hogy-hogy , hát természetesen távirányítással . Mit értetlenkedel !!
Írtam neki egy üzit, nem is válaszolt . Egy másik apróban hírdető WhatsApp-os hölgyre három nap után rákérdeztem, hogy miért nem válaszol az üzire, kaptam tőle egy leb..ást, hogy neki munkahelye, meg magánélete és más türelmes és megértő ügyfelei is vannakú , mit csesztetem Én Öt. Kérdésem : Miért hirdet itt, hogy franciázna??
Lia (33)· nyíregyházi szexpartner · Újonc ·
staffi · Őstag · Az aproba hirdető Baby azt irja, alig várom, hogy kényeztesselek de utánna írja személyes találkozóra nincs lehetőség, csak itteni üzenet vagy viber üzenetbe lehet vele egyeztettni. Nem értem én ezt... Nincs talalkozás de kényeztettné a vendégeit.... Jo.. De hogy??!
staffi · Őstag · Az Emma 18 es Zara 20 egy cég nekem olyan érzésem van... Óvatosan... ☝️
Sziasztok,
mint 4 napja irtam volt egy kis elore utalasos lehuzas egy kamu hirdetotol…
Na most ismet megtalalt egy uj profillal, konkretan a linkben szereplo holgy tudta a telefonszamom es whatsuppon elkezdett irni nekem….
Ne doljetek be neki!
Cat (19)· nyíregyházi szexpartner · Újonc ·
Lia (33)· nyíregyházi szexpartner · Újonc · Kb 20 perc tudsz hívni? :) Egyeztetünk 😘
staffi · Őstag · Sajnos nem sikerült. :( de még nem adtam fel a dolgot egyenlőre 🙂☝️
Lia (33)· nyíregyházi szexpartner · Újonc · Akkor gondolom lefixáltuk az időpontot?! :)
staffi · Őstag · Én már beszéltem veled hölgyem 😉🙂