Én régen jártam Lilike 28-nál nem is egyszer.... Akkor jo volt a hölgy szolgáltatása most ugy 2-3 éve nem láttam hirdetni most milyen lehet a szolgáltatása nem tudom de le kell tesztelni bárkinek es lesz info rola 😉
Én régen jártam Lilike 28-nál nem is egyszer.... Akkor jo volt a hölgy szolgáltatása most ugy 2-3 éve nem láttam hirdetni most milyen lehet a szolgáltatása nem tudom de le kell tesztelni bárkinek es lesz info rola 😉
Ivett 38 jo sok pár eve voltam nála talán a korzó környékén. Ő itt már nagyon régi hirdető szerinte 10 évvel ezelőtt is hirdetett már... Amikor voltam nala egy csinos jo nő fogadott. Szolgáltatásával is meg voltam elégedve. Viszont azt latom még mindig azokkal a képekkel hirdet amivel akkoriba szoval most, hogy nézhet ki arcra es alakra nem tudom.
Köszönöm. De fontos hogy nézzen ki az nagyon gáz az a csaj a szex istennő. Eskü hányni tudnék tőle!
Szia! VL Szexitennő ajánlott, ha nem fontos, hogy plázacica legyen. csalódás mentes
Nagyon csinos hölgy eddig kevés infoval !sok sikert
sziasztok. A Lux Day Spa Thai masszázs szalonnal van valakinek tapasztalata? Van lehetőség happy finishre? Milyenek a csajok? Köszi előre is.
Üdv Mindenkinek. Esetleg volna valakinek infója Ivett 38 ról?? Jöhet privátban is. Köszönöm.
Sziasztok.
Lilike 28 hirdetőről van valakinek valamilyen infója?
Beszámolókat véleményeket akár privátba is írhatjátok. :D
Ha arra a nagymellű valakire gondolsz aki brutál ocsmány is.
Akkor jobb ha nem foglalkozol vele mert nagyobb az esélye hogy jó nagy kolbásza is van annak a nagymellű valaminek!
Szoktam látni az arany környékén és nagyon pasis izmai vannak semmi nőiesség benne.
Sziasztok. Mátészalka és környéke van valakinek tapasztalata a hirdető lányokról. Köszi
Sziasztok!
Az arany janin setalgato feltunoen nagy mellu csajrol van valakinek valami tapasztalata amit megtudna osztani?
Koszonom.
Sziasztok nem tud valaki párt Nyíregyházán akik benne lennének egy 3 masba ? 🙂
Kellemes napot! Vivien ról van e valakinek infója megköszönném.
Sziasztok!Liza nevű lányra emlékszik valaki? Régen a gomba utcán dolgozott a Hubner mögött .fekete hajú vékony csinos lány !
Sziasztok :) 55 év feletti hölgyet keresnék. Ha valaki ismer ilyet akár privátban is írja már meg nekem :) :)
További szép napot mindenkinek :) :)
És mindenem a tiéd lesz..
Nekem te kellesz.....
Kemény vagy csajé.... 😁😀
Nekem nem fáj mert nem vok bolond nem ér csalódás és ezért nem is tud fájni!:)Viszont van véleményem és úgy gondolom nem együl vagyok így ,hogy ez már kicsit túlzás amit eggyes emberek akarnak csinálni és ahogyan teszik!És a hangsúly a végén van!
De úgy gondolom ezt nem fogod így megérteni szóval lefordítom a te nyelveden:)
Jól nézzen ki 50 év alatt legyen ha gondolod te is írj rám küldj magadról fotót esetleg talizzunk ha be jössz de előbb kiszűröm te oda való vagy e van e pénzed :)El beszélgetek veled bármilyen nyelven adok neked párszor pi..t is (Sex) cserébe rám fogsz dolgozni vagy rám költöd az egész pénzed
Szóval ezt nem itt kell mert mi nem ezért és nem így vagyunk itt!!!
Legyen további szép napod
Szia!
A francia szerintem a legjobb a városban.
Emiatt visszajáró vagyok.