Köszi szépen. Más oldalon is láttam róla képet egész helyes leányzó.
Köszi szépen. Más oldalon is láttam róla képet egész helyes leányzó.
Nagydavid! Javaslom, ha még nem késő, hogy a p*nz*d tartsd meg a pécsi lányokra.
Akiket felsoroltál egzotikus hölgyek.
Vanessa (RÉKa...stb.)NE!
Melissa Ne
Bella (fiatal)Ne
Bella(28 éves) ,Jázmin egzotikus, kulturál, nagyon jók.
Nikol szuper!
Ha csemegére vágysz (magyar) Melinda! Más portálon ***moderálva***
Barátom nem felejted el!!! Alapban dugod ahogyan akarod, istenin csókolózik. Kedves. És hát a méretei!!!!
Köszi!
Megfogadom a tanácsod!
És Anitánál járt valaki?
Ilyen mellbőséget csak ki kellett próbálnia valakinek......
Inkább Bellát (20 telefonszámmal) vagy Jázmint keresd , ha jót akarsz magadnak. Aztán utána mesélj.
Anita legalább annyi eszed lenne egy olyan névvel írsz magadról, amin nincs hirdetés. Mark25 névre rákattintotok láthatjátok ez egy Nagykanizsai hirdetés , ahol Anita nem régen dolgozott.
Ember legalább ne nézzél már minket ennyire hülyének.
Jó lenne moderátorok is észrevennék már ezeket a dolgokat ,ami itt a szekszárdi fórumban folyik.
Kedves Teodor!Jó lenne ha már lekopnál rólam!Mikor visszajöttem Szekszárdra úgy vettem észre hogy csak Téged zavart és zavar is ez!Talán nagy konkurencia vagyok a számodra amiért mindig engem találsz meg?
Hello,
vigyazz! hol talaltad melindat? pm-en elküldöd?
kösz
Anita nem vagy konkurencia , csak ezen a fórumon vagy balhét csinálsz, vagy más lányt próbálsz lejáratni ,vagy saját magadat futattod itt a fórumban. Nem véletlenül törölték a rólad írt pozitív kommentárt.
Ezen az oldalon a fórum azért jött létre ne mi szívjunk.
Továbbra sem fogom hagyni , ha látom olyan dolgokat cselekszel ami nem ide való.
Igazán milyen balhét csináltam?Te sem panaszkodhatsz mert amint látom csak egy-két lányt *** moderálva *** a többieket pedig ócsmárolod!Tudod ez sem szép dolog!!!További szép napot!
Anita itt nem nekem kell magyarázkodnom.
Nekem sem!!! :) Puszi
Sziasztok.
Pár hét múlva szeretnék meglátogatni egy szekszárdi lányt. Ti kit ajánlanátok?
Miért nem ajánlja senki se Anitát?
Ha olyas valakit mondanátok aki nincs az oldalon, csak küldd el pm-ben.
Anitáról talán még nem is írt itt senki beszámolót. Persze ez nem azt jelenti ,hogy senki nem jár hozzá.
Látogasd meg ,de utána várjuk az élményeidet.
Rendben, ha megyek, írok.
Ma meglátogattam Vanessa 19 hirdetőt. A képei felizgattak( a valóság némiképp más).Félórás lehetőséget kértem alap szolgáltatással. A helyszínen már más volt az alapszolgáltatás, amikor úgy döntöttem, hogy így már nem kérem és eljövök. Mondta, hogy ne menjek, kiment telefonálni majd visszajött és mondta, hogy Ő nem jól mondta a lehetőségeket. Ekkor már letörve, lelkesedésem lankadt, de úgy döntöttem maradok.félhomály a szobában, csókolózás. Jaj a herpeszem megharaptad! Ezt nem mondta előtte! Fülcsókolás, jaj nagyon érzékeny a fülem, de siessünk mert mindjárt jön egy ügyfél! Nem volt nagyon aktív, siessünk. Ettől végképp elment a kedvem, felöltöztem és eljöttem. Én így jártam!A hely( lépcsőház) nem nagyon diszkrét. Több vállalkozás van ott és az ajtók nyitva vannak. A járt utat elhagytam a járatlanért.
Elnézést! Melissáról van szó!
Anitáról van infója valakinek?
Előre is köszi.
Pedig én is őt akartam volna a héten meglátogatni. Köszi,, hogy írtál.!
Anitáról van esetleg tapasztalatod?
Anitáról. Mivel többen kértétek: Én 4-5 alkalommal voltam nála. Picike,az arcát más portálon megtalálhatjátok Anita néven.A portált nem írhatom le és körül sem.Eleinte nagyon kedves volt és nagyon aktív,de az utolsó alkalomnál már úgy vettem észre, hogy mielőbb legyünk túl volt a hozzá állása.Lehet, hogy akkor volt valamilyen problémja, de nekem ez jött le.Azóta nem voltam.