vigyázz! oszd meg velünk légszíves valamelyik más hölgynél is voltál azokat a tapasztalataidat is.
Sziasztok!
Szokott apróban hirdettni Bella-kép nélkül álítása miatt a diszkréció miatt -Felhívtam.
Egyeztetünk időpontot.Megbeszéltük hol talizunk.Én 2-3 percet késtem .Nem volt nehéz felismerjem mert nézte a telóját,met mondtam h majd hívom.S ott beszélt egy kocsiban ülő csapattal.-Gondolom a "edzői".Így felhívtam ,mivel nem akartam oda menni mert jah....
Kérdezte miért,elmondtam mit láttam ,Ó nem nyugi csak az időt kérdezte tőle......pedig ez nem igaz mert Ő nem tudta hol állok lettük és beült ,s elmentek...Szóval Ha rám hallgatok Őt kerüljétek el!
rékababa valaki tudna nekem valaki infot adni!elöre is köszönöm
Ja Réka babáról van szó.
A most Pamela néven hirdető hölgynél jártam már... 1 hónapja talán több is... akkor is itt volt szekszárdon... más néven hirdetett ...
Felhívtam megbeszéltük az időpontot...
Kölcsey lakótelepen rendelt....
A lakás színvonala gyenge... barátibb környezetet is eltudnék képzelni....
A csaj első ránézésre nagyon jó....
Szép nagy cicik jó fenék... csak a pocakjával nem tudom mivan.... olyan mint aki át esett egy nagy fogyáson... csúnya gyűrött a bőre ott....
egyébkén kedves aranyos... beszélgetős... de mégis olyan mint egy kezdő kislány.... nem adja meg a módját...
Megkérdezi mit szeretnél aztán nagy nehezen neki áll cumizni.... majd lovagol egy kicsit... aztán megfordul és mehet hátulról .... mint egy robot....
de mégis volt benne valami jo....
még 1 szer nem látogatom meg az biztos de egy próbát megért....
Úgy tűnt mitnha gyorsan túl akart volna esni rajta... 10 ből 5 re értékelném ha kéne....
Hátulról jó volt *** moderálva ***, az a része tetzsett... de ezen kívűl nem bánt jól a cerkával...
Nagynak is találta egy kicsit... látszott h fáj neki...
(hozzáteszem nem nagy méretről beszélünk... teljesen átlagosnak tartom)
Hát röviden ennyi... én várom már hogy sexárdon legyen egy igazi vadmacska... aki érti a dolgát!
Olyqan mint anno Pakson volt Bona... ő sem votl az tipikus bomba nő de nagyon tudott valamit.. határozott volt... rámarkolt a szerszámra rögötn cumizott... szóval jó volt...és élvezte az látszott rajta!
de ha ezt csinálják nem kevés pénzért akkor miért nem csinálják jol nem?akkor mindenki visszamenne hozzájuk
valószínű így is elegen látogatják őket...
azért jolenne a közelben egy igazán jo kis csaj aki élvezi és szereti csinálni....
pamelának a képei sem véletlenül homályosak...
a leírtaktól függetlenül azért egyszer jo volt...
A jelenlegi kínálatból akiket javasolnék:
Bella. minden része finom, mindig jó volt.
Enikő szintén
Nikol szintén és kedves
Melinda máshol hirdet: Isteni! 40-es nő, hatalmas mérettel: A képen így biztosan megtaláljátok.
Valamiért letiltotta a linket. *** moderálva ***
Úgy emlékszem Zsanett néven hirdette magát régebben.
új vélemény szekszárdról?
Enikőről van valakinek tapasztalata?
Én is írtam róla és mások is írták, hogy ajánlják. Részleteket nem írkálok. Ajánlom!
Sziasztok!
Én múlt héten voltam Anitánál!
Nekem nagyon jó volt kedves odaadó volt!!Hozzáálása is jó!
Teste is jó .Én ajánlani tudom csak !
Valaki meglátogatta már Bella és Suzit?
Szevasztok!
Vidéki vagy Pesti *** moderálva *** mennek itt szekszárdon? Nikolról valaki vélemény előre is köszi
-Felhívtam.
Egyeztetünk időpontot.Megbeszéltük hol talizunk.Én 2-3 percet késtem .Nem volt nehéz felismerjem mert nézte a telóját,met mondtam h majd hívom.S ott beszélt egy kocsiban ülő csapattal.-Gondolom a "edzői".Így felhívtam ,mivel nem akartam oda menni mert jah....
Kérdezte miért,elmondtam mit láttam ,Ó nem nyugi csak az időt kérdezte tőle......pedig ez nem igaz mert Ő nem tudta hol állok letettük és beült ,s elmentek...Szóval Ha rám hallgatok Őt kerüljétek el!