A rendszerhez szólt a kérdés! Ilyen országban élünk.. Szégyen. Aki kimondja leírja az igazságot azt "moderálják"
A rendszerhez szólt a kérdés! Ilyen országban élünk.. Szégyen. Aki kimondja leírja az igazságot azt "moderálják"
Azért mert valaki leírja a frankót, azért miért kell moderálni?
Bővérű társak! Trixyről, Dórikáról (Dalma) tudtok infót adni? Esetleg ajánlani a kedvességüket.
Trixy-ről szeretnék információt kapni! Előre is köszike:)
:) Hát velem akkor ráb*szik, mert elég jól birom.. Ahhoz, hogy kivégezzen olyannak kéne lennie mint pl Bianka plusz kedvesség, technika, gesztusok stb. Azért azt nem gondolom, hogy ezt mind tudja teljesíteni. - Szóval ha oda jutok nálam megfog dolgozni a r*zsákért. ...r*lytosra b..om mint Rocco Cassandrát....:D
Kész átverés show! Már a hírdetés szövegéből is látszik! "Korlátlan" azt jelenti,hogy ha egy percig bírod akkor addig,ha félórát akkor addig tart.És hát igyekszik az egy perc elérésére!
Ha Decsen vár aktusra, gyorsan felejtsd el. Max a természet lágy ölén!
Sziasztok.
Boglárkáról tudtok adni infót? Így képek alapján nem rossz. A "korlátlan" az mit jelent nála?
Köszönöm!
Korábban már olvastam a most éppen Erika néven hírdetőről. Sajnos nincs változás. Mást én sem mondhatok, mint a korábbi fórumozó. A szoli cicák nem jöttek be. Ez van kedves hölgyek. Az *r és az érték.
Tényleg ennyire inaktívak a szekszárdi urak?
Aa értem. Tehát mindkettő szar.. ?
Szerintem mindkettő kérdésedre válaszoltam!
Helló. Melyikkel,mert egy pár hölgyről már kértem infót? :)
Én azzal tettem ezt akiről információt kértél. Nem teljesítette a telefonban ígérteket,unott,érdektelen volt miután az ajándékot átvette. Egy *** moderálva *** olvasd el az utolsó beszámolót róla! Találó kifejezést használt az író!
Én már nem egyszer tettem úgy hogy otthagytam,mert mondjuk 25kg al több volt mint a képeken. Vagy az elején kedves volt, de az ágyban a 0-át sem érte el meg csak fekütt. hasonlók.. Elmondtam neki, hogy hasonfekszek és "kiverem" magamnak ugyan ott vagyok. Ez egy 0-volt..stb.. Nem hogy vágyat ébresztett hanem inkább sírógörcsfelé hajlott a dolog részemről. Felöltöztem és otthagytam-meg a rózsákat is- amiket eléggé sajnáltam.
Írjatok ,írjatok,írjatok!
Édesszáj , eggyetértek. 95% ban rajtunk múlik. Amíg kereslet van addig kínálat is akad. Jó és rossz értelemben. Amíg ottmaradunk a valótlan képeket használóknál, a bunkóknál, a lekezelőknél a gyenge teljesítményt nyújtóknál addig mindíg itt fogják rontani a levegőt meg a szolgáltatói kör minőségét. Inkább legyen 5csaj, de azok tipp toppok,mint 100amiből 10 jó. Rengeteg fölösleges csalódástól mentjük meg egymást és persze elvesztegetett időtől meg sok kidobott "rózsaszál" tól...
Jól van Fiúk! Azt gondolom, ha aktivak vagyunk itt a Fórumozásban is és nem csak a pamlagon az mindenkinek jó lehet. A vélemény kimondása, akár (+), akár (-) a szolgáltatás minőségét csak javíthatja. A rosszak eltűnnek a nem jók lemaradnak. Rajtunk is múlik, hogy a jók meg megmaradjanak.
A Szekszárdtól 8 km-re lévő településen van valami a levegőben,mert egyre fiatalodnak a hírdetők! Aki 35 éves volt pár hónapja, most már csak 27,aki 21 éves volt már csak 19.
És Amandáról? Teljesíti amiket kiírt magáról? Ha tényleg popsi kedvelő,akkor nem gondolnám, hogy azt *xtra kategóriába sololja. Vagy?
Üdv urak. Dalmáról valaki tud mondani valamit?