Sziasztok,
Odett nevu hirdetotol ovakodjatok. A Pecsi forumban keressetek ra.
Kamu az egesz.
Sziasztok,
Odett nevu hirdetotol ovakodjatok. A Pecsi forumban keressetek ra.
Kamu az egesz.
Angelina szolgáltatása kamu az egész amit kínál,ma meg Nórika névvel szöszi lány képeivel hirdető is Angelina szóval vigyázzatok,félre vezetés az egész!!!!!!
Mármint mit értesz az alatt, hogy kamu?
SziasztoK! Szekszárd vagy környékén a Bianka,Melinda, Evelin vonalon kívül van olyan aki ad1. becsületes, ad2. normális szolgáltatást nyújt?
Üdv Trevor!
Bianka teszi a dolgát, korrekten az elôzetesen leegyeztetettek szerint. Ügyes, félvér, avagy roma csajszi. Melindát nem ismerem. Evelin korrekt, de túlontúl anyagias, többet várnék tôle.
Izoldáról írnék akit érdekel, szokott itt is hirdetni most nem látom. A képein ő van, fiatal kis r*ma/félvér csajszi jó adottságokkal, formás kis popója volt a kedvencem. Egész ügyes, nem kezdő a csaj, gyakorlatias és nem finnyákol mindenért (bár pl. szaxizni annyira nem szeret) elég elvont dolgokat is vállal. Egész jó kis csaj lenne egyetlen hátránya, hogy iszonyatosan sötét és tahó szegény(már a telefonban is), bár neki ez nem tűnik fel. Aki nem társalogni szeretne annak ajánlott :)
Melindához nyugodtan mehetsz,ha szereted az érettebb,teltebb nőket. Én már elsöre is nagyon jó összhangot találtam vele,mindenben a kedvemre tett,és nem nyafogott,mint a fiatal versenyzők!
Köszi a tippeket!
Melinda d ugható is? Nem csak masszázst vállal?
Moncsi néven még a múlt héten hirdette magát egy telt szőkeség. Kerüljétek. Mosolyogva megígér mindent, a pénzt ellkéri előre, de nem teljesít. A fél óra nála úgy 15 perc a belépéstől kezdve. Nagy arca van és rém buta. Van egy másik csajszi, akivel együtt dolgoznak, Fedra néven hirdette magát még a múlt héten. Ha undort akarsz kapni a Nőktől, nála megtalálod. Egy ápolatlan, hiányos fogazatú korcs. A legocsmányabb legsötétebb fajtából való. Úgy látszik gyorsan kitelt a becsület, mert gyorsan eltűntek a Szekszárdi oldalról.
Mefisztó
Most Angi néven hirdeti magát /régebben Dóra-Dóriként/ egy fekete molett lány. A kép csalóka, bedőltem neki. A pucér valóságában annál kiábrándítóbb. Ha szereted a kövér lányokat......ez az. Az ágymatrac egy aktív lény hozzá képest. Egy érzéketlen fadarab, egy csöpp beleérzés, partnerség sincs benne. Igen buta sötét lány a javából. Igénytelen környezetben fogad, egy lelakott ágyfélén, és ápolatlan. A pénzt előre kéri, nála 10 perc a kifizetett fél óra, úgy hogy még abban a rövid kis időben is rosszul érezheted magad a hidegsége miatt. A Biankán és a Melindán kívül nem lehet találni korrekt hölgyet?
Mefisztó
Szerintem a szimpátián, és a hozzáállásodon múlik meddig jutsz el! Légy érzéki, és izgasd jól fel...A többi talán adódik!
A héten, hétfőtől-szerdáig ittlétével megtisztelte Szekszárdot a Nikoletta néven hirdető vándor pillangó. Amikor megláttam a fotóit, a nyálam csorgott, azt mondtam, itt van az álmaim hölgye. A bejelentkezés könnyen ment, többször egyeztettünk, az furcsa volt, hogy azonnal felvette a telefont, szabad volt. Amikor megláttam élőben, az volt a hidegzuhany....37 évesnek adja magát, szerintem minimum egy tizessel több.A képei gondolom még fénykorában készülhettek. Kiábrándító volt. Kiderült, hogy szinte sötétben akar lenni végig. Ebből nem engedett, nem merte felvállalni a meztelen látványát......Otthagytam...ilyet sem tettem még, de elgem lett az átcseszésekből.
Sziasztok! A hölgy tényleg Nicoletta néven van jelen, és nincs rászorulva az én védelmemre, de nekem teljesen más tapasztalatom volt vele. Azt elfogadom, hogy lehet, már nem 37 éves, de nem érdekelt. Gyönyörű cicik, feszes, kemény, hosszú combok fogadtak, és egy barátságos, örökké csacsogó, mosolygós, vidám ,,cukros nénivel'' találkoztam, akivel az együttlét is igazi ÉLMÉNY volt. Most is felkerestem volna, ha ráérek. Szerintem bánhatod, hogy nem maradtál!
Sziasztok!
Mészike hirdetőről van valakinek infoja?
Igen elég gyér a választék mostanság, Alexát (18) sajnos láttam élőben, ő van a képeken csak képzeljetek hozzá +20kg-ot!
Nagyon lapos ez a város. Az itt hírdető Judit, és a *** moderálva *** lévő Rena néven egy nagy 0, csak a zsé... Senki se menjen oda, ha jót akartok magatoknak!
Melinda 30. Így hirdeti magát Szekszárd új "magyar vándora". Észrevettétek, hogy milyen gyorsasággal cserélődnek ezek a vándormadarak? Jönnek-mennek, mert mindenhol kitelik a becsület. Vigyázzatok, ha olyannal találkoztok, új lány vagyok! Bejelentkeztem hozzá. Amúgy elég szemrevaló. Azt hittem először, na milyen csodás élményben lesz részem. Ezután jött a hidegzuhany. A ***moderálva*** előre kérte, és ezután meghalt a mutatvány. A teljesítés nulla. Flegma és durva modor, parancsolás, hozzáállás. A "kis királylánynak" képzeli magát a drága. Jó érzéssel nem távoztam. Dolgozik vele egy igazi fekete, kövér lány. Amikor megláttam, megijedtem tőle. Ezeknek a húsz-huszon éves csajsziknak lenne mit tanulni a harmincas hölgyektől, akik közt találni jó néhányat,aki kedves, odaadóan viselkedik, odabújós. Úgy viselkedik mint egy "Nő", és adja amit kell, hisz belőlünk él.
Mefisztó
Minden kedves Hölgynek, akit az idei évben felkeresek, és természetesen azoknak is, akiket nem, boldog új évet kívánok!
Hali!
Kiváncsi lennék volt -e valaki a vörös hajú Juditnál?
Válaszaitokat is köszönöm!
Fekete rövidhaju Judit!
röviden:dagadt,büdös és roma!
erőssen kerülendő én elszaladtam!