Halooo!
Szekszárdon van magyar lány aki max 30?
ha van tapasztalat...köszi!
Halooo!
Szekszárdon van magyar lány aki max 30?
ha van tapasztalat...köszi!
"Tüzes élvezet" róla semmit nem írtatok...nála volt már valaki?
Urak,Nelly 38-ról valami infó? Milyen? Ajánlott? Mert kicsit messzebbről mennék hozzá,ha jó a csaj.
Tisztelt Urak! Nelly 38 érdekelne engem. Van róla valamilyen tapasztalat?
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. az apróban hirdető Rékababáról tue valaki valami infót? Vagy Enikőről? érdemes meglátogatni őket? Előre is köszi a segítséget
Enikőt mindenképpen javaslom. Kedves lány, és nagyon odaadó.
Az ég óvjon tőle!
Nelly38 nem az aki a képen volt. A csaj aki így hirdeti magát,és fogad teljesen más.Egyébként egy nagy nulla. Vigyázzatok vele!!
Sziasztok!Nem igaz,hogy élvezetnél még nem járt senki:((Valakinek van valami tapasztalata akkor ne tartsa magába!!!Ezért van ez a fórum,hogy meg tudjuk a lányokrol érdemes-e meg látogatni öket!!Akkor fiuk hajrá ha valaki járt már nála ne tartsa magába!!Elöre is köszönöm!sziasztok
Bellánál mit jelent a meglepi nem tudja valaki?
Tolna megye nagyon gáz "ebből a szempontból". Számomra megfelelő lány messze nincs az oldalon.
Pécsett már jobb a helyzet, csak hát az nem a szomszédban van.
Aki Rékához készül: Extra vékony csajszi, ügyes francia, korrekt hozzáállás, átlag környezet.
Sziasztok!
Bellánál volt már valaki?Valami vélemény róla?
Igen, én már voltam Bellával. Odaadó korrekt lány, tiszta lakás, aranyos kislány. Őt mindenképpen ajánlom!
Szia, nem kell Pécsig utaznod, pécsváradnál megtalálható Bia22 és Héd20i, érdemes őket felkeresni.... családi házban vannak, Hédi egy görög lány, hely tiszta.
Köszi az infót!
Sziasztok!
Laráról mit tudtok?
Kevés ez az egy kép róla ez alapján nem lehet eldönteni h érdemes -e meglátogatni...
Esetleg valaki volt nála?
Sziasztok!
Jázminnnál vagy Bellánál járt már valaki közületek?
Szia.
Bellánál már voltam. Nagyon odaadó, kedves lány, tiszta kéró, korrekt *r.
Őt mindenképpen ajánlani tudom Szexárdon. (mást talán nem is)
Szia!
Viltam, nála. Aranyos kedves lány. A teste szép. Kipróbálni érdemes.