Bianka gyonyoru test, szep arc, gyilkos szemek. Franciaja nagyon jo es amikor izombol meglovagol az 5os. Puding probaja az eves, hajra!
Bianka gyonyoru test, szep arc, gyilkos szemek. Franciaja nagyon jo es amikor izombol meglovagol az 5os. Puding probaja az eves, hajra!
Igen! Kendra. Öt csillag. Remélem viszontlátunk itt Sexárdon.
Sok szemét között az igazgyöngyök még mindig a régi bevált csajok, Bianka és Evelin. Ők soha nem okoznak csalódást. Az idősebb korosztályból csodás partner Melinda , Kendra és hétvégeken Enikő.
A többinél próbálkozhatsz, de csalódás a vége. Kosz, átverés, igénytelenség.
Üdv, kellemes hétvégét!
Teljesen igazad van, szánalom. Most Brigi és Éva. Szerintem ez mindent elmond.
Mire számítottál? Hirtelen igényesek lesznek és mosógépet vesznek meg törölközőket és még mosni is fognak? Kissé egyszerűbb ha átírják a neveiket, jól bevált taktika. szánalom.
Amikor Pamelából és Mónikából,Viki és Kata lesz, mi változik? Drága hölgyek! Ezen a piacon is verseny van. A szolgáltatás minősége nem hagyható figyelmen kívül. Én az igényes társaim nevében írtam kritikát. A nevekkel egyébként nem volt semmi gond.
Sajnos én is voltam Decsen Boglárkánál! Hely, hozzá állás,előzőleg megbeszéltek betartása kritikán aluli.
Mónika és Pamela együtt dolgozik. Mónikához mentem. Fürdés helyett ajánlatként jött a törlőkendő, mert törölköző nem volt. Nem tudom a jó ízlésű "vendég" mit tesz ilyenkor? Én nem kértem szolgáltatást. (ahol nem látok mosógépet a fürdőben tudom, hogy ott nem is fürödik senki, ha igen, akkor általában már más által is használt, megszáradt törölközőt kapsz) Sajnos nem ritka az ilyen szolgáltató. Nekem fontos a higénia, természetesen oda-vissza. Nem kell magyarázat, hogy miért. Ezek után, kit ajánlotok Szekszárdon?
Hello!
Annyira friss info van, hogy még meleg. Hívom, mi-hogy-mennyi stb. Info nincs, mondjam mikor mennék. Mondtam azért legalább annyit, hogy hány rózsaszálat vigyek. ***moderálva*** korrektnek tűnt a randira, szóval legyen. 70km-ről mentem, kértem hogy biztos legyen. Ekkor már éreztem a komlytalanságot, szóval még kigyűjtöttem pár másik szimpatikus csaj elérhetőségét tarcsiba. Megjelenek a kérdéses Szekszárd utáni faluban, hívom. A szám ahol bejelentkeztem már ki sem cseng. Számítottam rá, másik oldalról kikukáztam másik számát a lánynak, az még kicsengett. Felveszi, persze mehetek rögtön, adja a pontos címet, hívjam a ház elől. Korábban mentem, mint eredetileg ígértem de ez tök mindegy is volt. Láttam még kocsit keringeni az utcában házszámot keresve, szóval konkrétam valaki más is le volt szervezve arra az időpontra. Tőle ezúton kérek elnézést, de lehet így járt jobban :) Pofátlan módon gyorsan hívom, hogy itt vagyok a ház előtt. Akkor gyorsan szálljak még vissza a kocsimba, mert az előző makktárs épp most fog kilépni az ajtón. Kabaré volt az egész, de gondoltam ha már eddig eljutottam, akkor végigjátszom :) Elmegy a kolléga, újra hívom, hogy bemennék. Telefonon még beszélek a diszpécserrel, a lány már kint áll az utcán és vár. Ekkor esett le, hogy barátnő szervezi őrült bénán a logisztikát. Lány egyszerű csaj, nem túl szép, viszont vékony, enyhén gravitált melltartó nélküli mellek azt súgták, hogy nézzek körül bent is. Épület kicsit kutyaól kívülről, de belül tiszta és rendezett. Fürdőbe csak távolról pillantottam be, mert frissen érkeztem, ő viszont ment mosakodni, ilyen téren minden rendben volt. Rózsaszálakat a kezébe számoltam, keveselte. Mondtam kedvesen, hogy ebben maradtunk és nem is szeretném, ha eltérnénk ettől. Elnézést kért, hogy azt se tudja kivel mit beszélt meg :) Hát bizony szinkronizálhatott volna a diszpécser kolléganővel, de ez már így maradt. Helyszínen már az poppoló is nagyon méret függő, semmi nem passzol abból a nagy dumából, ami az adatlapon szerepel.
Viszont! A kedves kisugárzása miatt szépen visszatereltem a nagy bizonytalankodásból az én igényeim irányába és végül ahelyett, hogy sarkon fordultam volna egy teljesen jó kis fél órát töltöttünk együtt. Nem mindenki tudja szerintem az ilyen helyzetet jól kezelni, nem mindenkinek ajánlom, százszor profibb hölgyeknél jártam már. Viszont számomra ennek is megvolt a varázsa, jól szinkronba jöttünk a lánnyal, fentiek ellenére jó kis akció volt.
Ez alapján tessék dönteni.
Sziasztok Analitáról valakinek infó?
Én elhúztam a csíkot.
Ismered azt a típust,aki a pénzre hajt. A körülményekről inkább nem írok. Ketten dolgoznak a barátnőjével. Őt nem teszteltem. A környezet miatt nem is teszem. Ha van változás, akkor írd meg, mert Brigit nem hagynám ki.
Nikoletta (36) nagyon jól néz ki! Mit ad és milyen? Írjatok róla néhány sort, akár priviben is!
Mik voltak a rossz tapasztalatok Pamelával? Hölgy nem oké vagy a körülmények?
Sziasztok.Én jártam Izoldánál de egyedül nem dolgozik,és szerintem nincs kielt feje mint ahogy vasmacska állítja.
Jó étvágyat mindenkinek! Evelinről írtakat én is igazolom. Sajnos Pamela néven hirdető hölgy kerülendő kategóriába soroltam. Angiról tudtok jó ajánlást írni?
Izolda egy igazán kiélt csajszi döntse el mindenki!
Kittit és Kornéliát kerüljétek borzalmas a környezet és hát ők sem........!
Sziasztok!
Izoldáról valakinek valami véleménye? Érdemes meglátogatni? Köszi szépen a válaszokat előre is.
Egyetértek! Bianka és Evelin kitűnő szolgáltatók, nagy kedvvel, odafigyeléssel és profizmussal kényeztetik a vendéget, korrekt rózsaszálakért cserébe. Mindkettejük jó beszélgetőpartner, nem lesik az órát és a búvóhelyek is rendezettek, tiszták ahogy ő maguk is. Sajnos a popsi egyiküknél sincs az étlapon, ellenben nem vetik meg ha nyelvvel kényeztetik nekik.