Szolnoki hölgyekkel kapcsolatos beszélgetések.
Szolnoki hölgyekkel kapcsolatos beszélgetések.
sziasztok szerintem ez nagyon jó ötlet hogy létrehoztátok ezt a fórumot igy elsöre meg is probálom kicsit dicsöiteni az általam no1 lányt vagyis edinát!!!! edina baby istenö vagy puszz
Üdv mindenkinek. Valaki tudna véleményt írni Ramónáról, nagyon jól néz ki, de nem szeretnék koppanni.
Szexy Démon
Szolnok
20-418-86-04
Nagy ívben kerülendő, Tisztelt Makktársak!
A csaj bűzlik a piától, lepukkant az egész nő, lehúz, de semmit nem csinál meg amit vállal.
A pecó egy lepukkant cigányputri, ahol ráadásul ott az egész família.
Kiábrándító!
En Ramonat csak ajanlani tudom. Velem szuperul viselkedett. Nem nezi az orat kozben , velem jott furodni es jobban nez ki mint a fotokon ,ami nagyon ritka . bevallalos es baratno felling megvolt. Eleg koran eldurrantam es utanna hagyott repetazni is egyet.
Köszönöm az infót, akkor nincs más hátra el megyek hozzá amint tudok.
Kedves Makktársak sokáig kerestem azt a nőt aki kielégitene minden vágyamat.végig jártam a Szolnoki lányokat szépek jok ijen meg ojanok de akit ma találtam az egy istenő mindenkinek csak ajálani tudom Jenifer a neve fiatal a képek igazik avidékilányok.hu találhato és amit nyujt ,többet nem is beszélek rola tapasztaljátok meg.Az árak jok minőség pedig kiválo sziasztok ne hadjátok ki.
Zarojelben megjegyeznem: ( erdekes ,hogy Mazlista es Jenifer hasonlo helyesirasi gondokkal kuzd) ez csak veletlen lehet gondolom.
Hát ez elég gyenge volt :D Nagyon kilóg a lóláb, ezt vagy Jenifer, vagy a managere adta fel. Tök mindegy, ezt szerintem egy MT se eszi meg.
Érdekes dologra lettem figyelmes.......
Edina 4 évvel lett fiatalabb röpke 1 hónap alatt..., nem tudom mi a titka de nekem is elárulhatná...:))
Egyébként semmi szüksége nem volt rá, hogy ezt tegye, én jól éreztem különben nála magamat úgy fél évvel ezelőtt........
regi és bejelenkezés nélkül miért lehet hozzászólni???
meg kell nézni mi folyik a PL-en!!!
KEDVES HIRDETŐINK!
SZERETNÉNK EGYÉRTELMŰVÉ TENNI: SEHOL AZ ORSZÁGBAN NINCS KÉPVISELŐNK, NINCS OLYAN EMBER, AKI A MI NEVÜNKBEN BÁRMILYEN AJÁNLATOT, SEGÍTSÉGET, LEHETŐSÉGET KÍNÁLHAT ÖNÖKNEK!
BÁRKI BÁRMI ILYEN AJÁNLATTAL ÁLL ELŐ, AZ NEM TARTOZIK HOZZÁNK ÉS NEM VÁLLALUNK ÉRTE FELELŐSSÉGET!
VL
Livi én csak dicsérni tudom itt Urak többségét nem hiszem hogy csalodni fogsz:-))))A szolnoki Urak a tévhit ellenében valóban nagyon figyelmesek!!!!!
Szia Szolnok!
Vas megyében találjátok meg a lányaitokat! Az oldal frissítése jól összekutyult mindent. :)
Kedves Makkerek ! Hónapokkal ezelött találtam egy gyöngyszemre városunkban . Nyugodt szívvel tudom mindenkinek ajánlani Petrát . Kedves , aranyos és szexis hölgyröl van szó .
Sziasztok!Pénteken ismét Szolnokon járok. Javasoljatok olyan lányt ahova érdemes elmenni egy kis hancúrra! köszi!
Hali! Crystalnál járt már valaki?
Sziasztok!
Nagyon tetszenek kleo fotói! Valaki tud róla infót? Szívesen eltöltenék vele egy kis találkát, csak nem szeretnék csalódni! Várom az üziket! Kőszi!
Egy másik hasonló oldalon olvashatsz róla véleményeket. ***moderálva***magasabbak a helyi ***moderálva***, de a ***moderálva***,jó. Ajánlott kategória.
Itt az apróban hírdető hölgyek egyikéhez (a szőkéhez) volt szerencsém a múlt héten. Kinézetre egészen rendben van a leányzó, de nagyon igénytelen. Neki az a lényeg, hogy minél hamarabb túl legyen az akción és a vendég mehet a dolgára. Egyáltalán nem nem ajánlott kategória!!!