Szia Cseresznye ! Nyugodt szívvel ajánlom Petrát és Gabriellát . Szerintem mindketten kiváló szolgáltatók . Crystálra sem mondhatok semmit sem , habár még csak egyszer voltam nála . Úgy hogy jó "cseresznyézgetést " kivánok . Üdvözlettel , borzika
Szia Cseresznye ! Nyugodt szívvel ajánlom Petrát és Gabriellát . Szerintem mindketten kiváló szolgáltatók . Crystálra sem mondhatok semmit sem , habár még csak egyszer voltam nála . Úgy hogy jó "cseresznyézgetést " kivánok . Üdvözlettel , borzika
Akkor egyezik az ízlésünk. Sajna ilyen csak kettő van, a Móni és a Petra, aki már a 20-as éveinek a végefelé jár, de nálla a szolgáltatás színvonala kiváló. Ha tutira akarsz menni kersd őt. Igazi szuper jó vékony lányokat pedig csak legközelebb Debrecenben vagy a fővárosban találsz.
Sziasztok lányok érdeklödni szeretnék hogy nem e kerestek k*lleganőt ? Beszállnék természetesen az albérletbe de csak olyanok jelentkezését várom akik nem futatóval dolgoznak.
kedves dori21.lécives irj az emeail cimemre es tobit ot *** moderálva ***
Nem jó a cim :)
dora21***moderálva*** tudsz irni akkor adj egy kiindulasii pontot hogy felvehesuk a kapcsolatot vagy megtalaljalak it.
Eperke! Ez itt nem a hírdetés helye! Ez a fórum.
Húúúúú! Nina egy álomnő! :) Valaki tud róla közelebbit? Ha gondolod Nina Te is írhatsz! :) Őrület csinos!!!
Sziasztok!
Vadmacskáról tudna valaki valamilyen infót adni?
Fantához jártam, de ő eltűnt mostanság (sanos), és kellene egy másik szolgáltató aki legalább olyan szép és atraktív...
Ha esetleg eljutnál hozzá, irhatnál pár sort róla! :)
Syl-ről valami infó? Nagyon jónak néz ki.
Igen tudok rola közelebbit,menj el Nina-hoz es meglatod: 1 : nem magyar.." Masik: nem tul igenyes 3:nezd meg a lakast amiben fogad,ilyen repla környezetben eletemben nem voltam.Böven eleg ennyi info. Kikerülendö.
Jobb ha tudod... magyar vagyok....igényes..és már nem vagyok az Adyn...ki vettem egy lakást a belvárosban . Jövöhéten csinálok uj képeket ...az új lakásban... De csak azért hogy azok akik valótlanságot irnak..rájöjjenek...felesleges hazudozni, mert majd a képek önmagukért beszélnek.
Kedves Nina! Várjuk az új fotóidat és remélem lesz újabb pozitív beszámoló is rólad. Majd ha arra járok meglátogatlak, mert nekem nagyon tetszenek a mostani fotóid is és nagyon kíváncsivá tettél.
Helo!!!!! Tudtok olyan lányt ajánlani aki foglalkozik tapasztalatlanabb sráccal??????????? A kedvesség és a türelmesség fontos volna!!!!!!!!! Válaszokat előre is köszönöm......
Hello
Valaki esetleg fel tudna világosítani Szöszikével kapcsolatban? Járt már nála valaki?
Petrával biztosan jól jársz. Ő bevezet téged a gyönyör rejtelmeibe.
Kösz a tippet!!!!! Mónikáról valami infót tudsz adni????????????
Az ő teste a legcsodálatosabb szerintem, csak néha a hozzáállásával van baj. Próbáld ki, egy akciót mindenképpen megér. Petrát azért mertem ajánlani, mert ha tapasztalatokat akarsz szeerezni, hát nálla biztos kellemes élményekben lehet részed.
Köszi szépen !!!!!!!!!!!!