Kedden megyek szolnokra. tudtok ajánlani valakit?
Kedden megyek szolnokra. tudtok ajánlani valakit?
Edina, Mónika, Petra, bennük biztos nem fogsz csalódni.
köszi
Sziasztok! Crystalnál már járt vki? Ha igen, dobhatna róla ném infót :)
Korrekt jó szolgáltató. Kicsit hangulatfüggő. Nekem kellemes volt a vele töltött idő. Csak azért nem lett kedvencem, mert én inkább a vékony lányok híve vagyok. Egy másik hasonló fórumon olvashatsz róla. Azért nem írom le a nevét mert úgyis kimoderálnák. (PL)
Szolnokon elérhető két volt pesti leányzó Kleo és Inez.
Inezhez a 30. születésnapomon szerettem volna eljutni,még évekkel ezelőtt,de sajnos nem sikerült elhagyta a telefonját pénteki buliba. Másnap nem értem el mire megbeszéltük.
Tolna megyében járna felkeresném.
Kleot meg láttam chaten dolgozni tényleg helyes leányzó.
Igen, ők most itt ***moderálva*** és korrekt szolgáltatók, ami kellett is már ezen a részen is, mert nem valami nagy a felhozatal (pl. Debrecenhez viszonyítva) és abból a kevésből is kb, egyharmada igencsak lehúzós fajta. Inez és Kleo tudja, hogy az elkért ***moderálva*** valamit nyújtani is kell és megfelelő szinten. Egyik-másik szolnoki szolgáltató Pesten igencsak éhenhalna, ha úgy viselkedne mint itt.
Aranyosak vagytok köszönjünk szépen :) Puszi... Szép napot mindenkinek :)
Nincs mit Kedves Kleo! Reméljük még egy jó ideig maradtok itt a mi örömünkre:) Puszi nektek
Sajna nem volt hozzá szerencsém még. Amennyiben a valóságban is így néz ki, akkor tényleg szuper. Még most kezdte hirdetni magát, lehet új még itt.
Hát igen! Eléggé szór a kép.
Van, aki itt is hirdet, vagy a pl-n.
Bi Szöszi: Fiatal, szép mellek, de maximálisan passzív. A képen szebb, mint valójában. A körülmények jók. A barátnője jó testű, kissé férfias, kicsit idősebb, olyan 28-30-nak néz ki.
ANNA: Fiatal, szép, jó testű, olcsó alapból. Olyan, mint egy fadarab, szinte mindent *** moderálva *** vesz, még a kézzel befejezést is. Röhej. A körülmények elfogadhatóak.
Dia22: Fiatal, jó test, beszédes, aranyos. Most éppen csak kocsiban csinálja, lakásán még nem voltam. Igénytelen. Bagó és izzadtság szagú, kócos fogazat. A megbeszélten felül még kuncsorgott *** moderálva ***.
Kiara: Szép cigánylány, beszédes, aranyos, igazi barátnő fíling. Szép hosszú haj, ami azért akadály is néha. Profi. Körülmények jók, parkolás nem probléma. A kiskutyája zavarhat valakit, de menet közben ki van zárva a szobából. Csak ajánlani tudom.
Zsanett: Szép arcú, fiatal, még a melle is elmegy. A körülmények jók, mármint amilyenek a Széchenyin lehetnek. Kiábrándítóan passzív. Menet közben az volt a legnagyobb gondja, hogy beszakadt a műkörme. Ráadásul markecol is. Szóval mindenki figyeljen a pénzére!
cica baba: A felsoroltak közül a legjobb. Szép arc, jó test, bár egy kicsit alacsony és idősebb is (28), de profi. Ő a leg*lcs**b és az alapban szinte minden benne van. Nagyon barátságos, beszédes (enyhe törökszentmiklósi akcentus:), igazi barátnő fíling. Orálisan felülmúlhatatlan. Sajnálom is mással megosztani ezt a kincset, dehát neki is meg kell élni valamiből.
Mai nap sajnos volt "szerencsém" a Gabikához. Sok lánynál voltam már, de ennél rosszabbnál még nem. Alig vártam, hogy vége legyen az 1 órának. Totál unszimpatikus a viselkedése. Biztos agyára ment a domina szerepkör, pedig nem azt kértem. Nagy ívben kerülendő. Nem szokásom se dicsérni, sem rosszat írni senkiről, de nála most megszegem a szabályomat. Csak mazochistáknak merném ajánlani.
Köszönöm az építő kritikát, de ha tényleg ennyire unszimpatikus voltam akkor vajon miért maradtál egy órát??? Talán kibilincseltelek kezednél-lábodnál fogva? :)
De ha csak tényleg, mint a neved is sugározza csak tesztelni jöttél, nem pedig egy kellemes együttlétre, akkor ne csodálkozz, hogy kitört belőlem a domina!!! Annak oka is volt, de gondolom ezt már nehéz lett volna leírnod, hogy nagy valószínűséggel fájdalmat okoztál!
Tudod Kedves az okozatnak szokott lenni oka is! Azért én köszönöm, hogy megtiszteltél, a rossz kritika is lehet jó reklám! :)
Ezért szoktam én első alkalommal csak fél időre menni.Ennyi idő alatt kiderül, hogy az adott leányzó hogyan áll a dolgokhoz és persze hozzám.
Sziasztok! Szeretnék segítséget kérni tőletek, akik ismeritek a szolnoki lányokat! Szeretnék egy olyan lánnyal szeretkezni aki vékony, fiatal és igényes. A képeket látom, de az nem mindíg a valóságot tükrözi! Előre is köszi!
Mónika...
Szia! Voltál már vele? :) Bár gondolom igen! Kedves? Ügyes?
Ja, 1szer! A képei valósak, nagyon csinos! Kedves, de nem 'ez' a hobbija, én úgy tapasztaltam, ha érted mire gondolok...
Az a baj, hogy az általad leírt feltételeknek megfelelő más lány meg nincs itt. Sajnos elég szegényes a felhozatal és annak is egy része kamuzós. Sokat ígér, keveset ad.
:) Igen, látom, de a vékony lányok a gyengéim. Viszont, ha nem a huszas évei elején van az még belefér. Neked van tapasztalatod valamelyik lánnyal? Van olyan lány is a fórumban, akit ajánl az egyik fórumozó, de nem találom a hirdetését. Esetleg lehetnek már olyanok is akinek komplett a kuncsaft köre és azért nem hirdet? Ja és köszönöm a segítséget! :D