Szevasztok csak fell szeretnélek beneteket világositani.: Kinga, Irisz, Luanda, Laura, és a Csuda:) Heni baba. Mind egy házba dolgoznak lehuzos brigád, roma stricivel a köruton. Nagyon megjártam Laurával, mert semmit nem tud a sexröl olyan mint egy fadarab. Launda szerintem a guszevbol:) származik...... Nagyon oda figyejetek mindenre ha elis mentek hozájuk mert rabló banda, de még beis támadnak ha fellemeled a hangod,hogy elltünt valamid. Kerülyétek öket nagy ivbe mert nem hogy, ...TÖRÖLVE... sem ér egyiköjük sem. Mindenkinek üzenem hírdető vagyok!!!: de járok nagyon sokat szorakozni bulizni és tudom ki mit ér.... Kinga egy fertő egy nő,nemis ö fogad, nem ök vanak a képen. Jól megoldotta a menedzserük biztos fotozásra kereset lányokat poton ...TÖRÖLVE... Luanda rühes csak retusáltak a képei.... tiszta ragya:) na mindegy fenegyerekek az a lényeg, hogy közelükbe ne menyetek...TÖTÖLVE... mert nem éri meg. Akit tudok neketek Ajálani ha már roma lányokat kerestek Niki, ö egy igazi belevaló roma csaj aki mindentmeg tesz a szorakoztatásod érdekében. Tavaris na ehez szolyál valamit:) kiv vagyok nagyon ehez mit füzöl hozzá?