Szia remekelek!!
Hogy hogyan kerülnek a név mellé a megjegyzések,fogalmam sincs róla.De már feltettem ezt a kérdést a szerkesztöségnek és remélem hamarosan választ kapunk rá.Ha rendszer hiba történt gondolom kijavitják hamarosan.És természetesen akkor jár neked egy bocsánat kérés a részemröl.Hogy nem vagyok ujjonc abban igazad van,mert egy másik fórumon már irosgatok egy ideje.De nem csak kritizálok,hanem beszámolót is irtam,és próbálok segiteni másoknak.Az viszont tény hogy az infócsere egy jelentös része priviben zajlik,tehát ezt te nem látod.Hogy kritizálok az is tény.És ezen a tényen nem is all szándékomban változtatni.A fórum nem azért van hogy eggyesek önreklámokat,álbeszámolókat gyártsanak magukról,és föleg nem azért hogy más lányokat próbáljanak lejáratni beszámolónak álcázott mocskolódásaikkal.Ez nem csak engem zavar,hanem sok más fórumozót is,arrol nembeszélve hogy nem is illik ilyet tenni.Éppen ezért ha egy beszámolóban azt látom hogy a név mellett az áll hogy hirdetö,akkor egyböl az jut az eszembe hogy nyiltan hülyének néznek.Ezért ezt szóvá is fogom tenni ezután is!!!!!!!!Most várom a szerkesztöség válaszát.Ha kiderül hogy ök hibáztak és te valóban egy vendég vagy,akkor levonom a megfelelö tanulságot és itt a nyilvánosság elött fogok töled bocsánatot kérni.Ha viszont tényleg hirdetö vagy...........
Üdv:bully69