Sziasztok régi és új férf ivendégek!
Továbbra is várok mindenkit szeretettel!
Üdv. : Linda
Sziasztok régi és új férf ivendégek!
Továbbra is várok mindenkit szeretettel!
Üdv. : Linda
Hm...Sajnos vmelyik lány itt kezd elfelejteni hogy mi is a munkája....arra sem emlékszik hogy honnan jött és azt sem tudja hogy merre tart... Ha vkinek olyan elvárások vannak hogy milyen szinű legyen a vendég haja akkor legyen szives ezt leirni a hirdetésben.
Ezek szerint KLAUDIA nem fogad barna hajú vendégeket (és megjegyzem, olyanokat akik nem tartoznak a kissebbséghez).
Olvasom mostanában a hozzászólásokat. Jönnek emberek az első, második, harmadik hozzászólásukkal csak és kizárólag kritizálnak. Az is feltünő, hogy mindíg ugyan azokat.
Nemrég voltam Helénánál. Az amit nemrég írtak róla, az egyszerűen nem igaz. Egyezetetés könnyen ment, a lány magyar(!), szép és nagyon jó alkatú. (de ez izlés dolga, én szeretem a vékony formás lányokat, hosszú combokkal- ki tudja miért? :D) Kellemes, bő órát töltöttünk együtt és biztosan visszajáró leszek. Az körülmények nem luxuszszálloda kategória, de tisztaság van, és szerintem ez a lényeg. Ja és a díj átlagos.
Lottinál még nem tettem tiszteletem, de szerintem meglátogatom a jövő héten őt is.
Összegezve: ajánlott kategória, főleg ha azt nézzük, hogy aki mostanában kritizál az régebben még visszajáró volt. Csak nem akartál valami mást is? :) Ejnye!
Nekem Heléna az egyik kedvencem!
Sziasztok!
Detty 40 -nél nem járt valaki véletlenül?
Én meg felhívom mindenki figyelmét,hogy barna embereket nem fogadok.És te kedves Alf elég barna vagy.Keres magadnak,barna lányokat.
Sajnos KLAUDIA 21 ről kell megosztanom a NEGATÍV tapasztalatot.
Úgy kezdődött hogy telefonon megbeszéltünk hogy mi hogy van, ***moderálva*** stb (amugy csak ***moderálva****, szólt hogy merre kell menni. Elindultam az egyik hires személyeségről elnevezett utcára (ez egyik kórház is kapott a hirresség nevét), felhitvam Klaudiát, hogy merre is pontosan, melyk csengő - szólt hogy középső lépcsőházhoz oda kell menni, és utána megmondja hogy melyik csengő. Oda mentem, hívom telefonon de már nem veszi fel...kb. 4szer próbálkoztam még....
Barby 23 ről annyi hogy nagyon jó. Az egyik legjobb itt a városban.
A helyzet az, hogy van igazsága a haramiának is azért!
Nos ez a Lotti és Heléna már tényleg nem az akik akkor az év elején a krt-on rendeltek!
Mára már sokkal beképzeltebbek, pénzhajhászok lettek! Egy a lényeg: végezni minnél hamarabb! Személy szerint én inkább feladtam azt a fél órácskát amit k*f*zettem! Unott, ráncigálós, "húzzál már innen a pcs.ba minnél hamarabb"!
Talán a lakás igényesebb lenne, ha meg is tartanák folyamatosan!
Szóval egy a lényeg: sokat változtak, sajnos kárunkra!
Csak beírod a Google-be hogy ***moderálva*** Ivett és kész :D
Elárulod hol keressem ivett képét? Talán tudok segiteni ha látnám kivel akarod összehasonlitani.
Csak a kavarodás meg a sz*rkavarás lesz belőle, ezért beírok. Az a lány akit mondasz nem Léna. Léna ennél a csajnál igényesebb. És mellesleg totál máshogy néz ki.
Tájékoztatni szeretnénk mindenkit,hogy költözés és egyéb okok miatt megváltozott a címünk és a telefonszámunk.Az előző hirdetésünk illetéktelen kezekbe került,ezért aki már ismer minket,a hangunkat,nyugodtan felhívhat minket a 70-es számunkon,mert mi fogjuk felvenni a telefont,ezt garantálom.Fotógaranciánk egyelőre még nincs (hála a rosszakaróinknak),de azon is dolgozunk.Gondoljuk szorgalmasan nyomogatják a fénykép jelentés opciót,de előbb utóbb ki fog derülni,hogy mi szereplünk a képeken és hogy valósak a hírdetéseink.Elnézést kérünk a kellemetlenségért,illetve az ez által ébresztett kételyért.
További szép napot mindenkinek!
Puszi: Heléna & Lotti :)
Nem. Ismerem Yvettet és már voltam Lénánál nem u.a. :) Tuti 1500%
Csak csatlakozni tudok gigolohoz. Gina25 nagyon kellemes élmény lehet bárkinek. Kellemes, vidám, jó hangulatú társaság. Amíg nem foglalt, be nem áll a szája :). Képek alapján a melleket nagyobbnak gondoltam volna, de nem volt vészes.
A 8-as osztályzat is megállja a helyét.
Igaz ami igaz, két Lotti hirdetés van most kint. Az egyik már tavaly év közepe óta, a másik viszont múlt csütörtök óta.
Ugyanazok a képek, adatok, de más tel.szám.
Most legyetek okosak...
Szia!
Te valószínűleg egy csalódott fickó vagy ( gondolom ex-barát ) mert ennyiből nem valószínű, hogy csak így simán beazonosítod. ( bár gondolom az összes haon.hu-s és boon-os és szon-os lánynak kívülről fújod a tetkóit. )
Ha pedig ez így van, akkor szerintem elég szemét húzás volt a nevét közzétenni ( és persze akkor, ha valóban erről a lányról van szó )
További szép napot!
Üdv: Thomika
a haon.hu naplánya fotóknál ha rákerestek ivett néven vagy a googlén ak megnézhetitek a tetkót piercinget :D
Látogasd csak őket.
SOK sikert!
Haramia szerintem te kanyizol mert lottiék elismertek ti meg sehol nem vagytok a kis bantuddal ugye gyula ásd elmagad jó mélyre te,hogy még a legjobb kutya se éreze a szagodatt csá
jó elgondolás xd