jó elgondolás xd
jó elgondolás xd
Megjött azt isteni szikra nemmellózom többet meg van a tutti biznisz!Csinálok egy hasonló oldalt és ahogyan számolgatom csak Gyula hirdetéseiböl megélek.
+1?És lottiék az eredeti hirdetök?
Haramia ezt hogyan érted letöltötte a képeit is azzal hirdet kérlek fejsd ki bővebben ha lehet?
VIGYÁZAT URAIM! GYULAVESZÉLY!!!!
A most hírdető Lotti és Heléna nem azok a leányzók akik a körúton rendelnek!
Gyula taktikát váltott!!!
Ma délelőtt voltam Lindánál,aki egy csodálatos lány. Mind külsőleg,mind belsőleg. Teljesen más hangulata volt a vele eltöltött időnek,mint a többi lánynál,akiknél ezt megelőzőleg voltam. Minden egyes percét élveztem és jó érzés visszagondolni rá. Ha ezt olvasod Linda,akkor köszönöm szépen a mai délelőttöt Neked. Dávid.
Kármenről van valakinek tapasztalata?
Kik ajánlottak az idősebb korosztályból?
Ha jól tudom Gina25 egyáltalán nem vállal p*psit, igaz kb 2 hete voltam vála, tehát azótta bármi lehet.
Menni kell szavalni?
Sajnálattal közlöm,hogy most pénteken nem leszek eléhető
Szóval akkor neked 18/5,5cm?!Te vagy a falu bikája!!!
Gina25 ről élmény:
Egyszer voltam nála, k 2 hónapjade ez nem annak tudható be, hogy valami nem stimmelt...Könnyen elérhető, de elég elfoglalt amit meg is értek. Találkozásunkkor: KEdves, mosolygós, és béna parókában fogadott, ami az összképet nem rontotta le nagyon, gondolom így próbálja inkognitóját megtartani. Kellemes testtalkat, intelligens hangnem. Szeret beszélgetni és lehet is vele mindenről. Az előjáték mint minden más nálam csak óvszerrel jöhet szóba, de ha jól emlékszem enélkül is szívesen fogadja az arra érdemeseket. Kellemes technika, utána aktus. Semmit nem siet el, odafigyel..órát "nagyon" nem nézi.. :D Pár perc túlóráért nem szól. Viszonylag normál méretekkel vagyok ellátva (18/5,5 cm) aminek láttán sem viszakozott az extraként kérhető popsitól. Akkor sajnos nekem nem volt időm ezt már bevállalni, de legközelebb biztosan vele kezdek!! Nincs lehúzás! 10-es skálán egy erős 8-ast adnék ami a mai körülmények között egészen jónak mondható szerintem.
Üdv.!
Olvasgatom a fórumot, rég nem jártam erre...hát nem sok értelmét látom most. Jó lenne ha olyanok írnának akinek valós tapasztalataik vannak. Most kit ajánlanátok aki *r/arány értékben megfelel szerintetek..??
Mivel többen is kedvező dolgokat írtatok itt Puncicáról, ezen felbátorodva felkerestem. A fórumozóktók eddig olvasott véleményekkel összhangban minden téren nagyon ott van a éány. Nyílt, közvetlen, csipkelődő humorú és az ágyban vad és tüzes. Méretes, feszes cicikói, kedves arca és bomba p*psija van, amit élmény tapogatni. Keményen d*gható és élvezettel, szenvedéllyel teszi a dolgát. Nagyon hamar ben*dv*sedik és lelkesen c*m*zik. Óranézés és sürgetésmentes, egy jó 10 perccel tovább maradtam nála a megbeszélt időnél, de ezen sem problémázott.
Néha nem ártana az írásaidhoz forditókód!Ettől függetlenül aszem értem.
Láttad már,hogy egyesek a 2947 hozzászólásod alapján stricentőnek gondolnak?
Szasztok :)
Zsani Babánál jártam nem olyan rég és meg kell mondjam hogy nagyon profi!Csinos kedves lány!Ami a legjobban meg tetszett benne hogy nagyon figyelt rám!Ajánlani tudom!
Csak annyit mondanék,hogy a Röhej név az enyém már bocsi.
Üdv. :
Linda
***moderálva***? Melinda19et tudom, és még?
Szia Sherlock H.!
Érdeklődtél Klaudiáról, úh. néhány gondolat erejéig megosztom a tapasztalataimat.
Többen jelezték, hogy a telefonban nem túl kommunikatív, ez valóban igaz, de ha felkeresed pozitívan fogsz csalódni.
Kicsit részletesebben:
A rendelő könnyen megközelíthető,parkolás akár a ház előtt is.( Múzeumot és Kórházat is neveztek el az utca névadójáról)
Klaudia arca talán nem az a Barbie típus, de nekem semmi gondom nem volt ezzel. Kedves, közvetlen, mosolygós-nem nehézkes Vele a társalgás.
Az alakja számomra 10/10-es. Kerek, feszes "alma " cicik, ruganyos feszes bőr mindenütt. (has, comb, popsi stb.)
Sajnos NF nincs, de bőven van olyan erotikus kisugárzása és teste, hogy nem kell különösebb rásegítés.
Simára borotvált "kopaszbarack" p*ncus, az átlagostól sokkal jobb rugalmasággal.
Kedves és abszolút megbízható. TP nincs, ***moderálva*** Kölcsönös szimpátia esetén***moderálva***
Részemről abszolút ajánlott kategória, "visszajárás" gyanús, pedig eddig csak néhány csaj érdemelte ezt ki nálam.
Minden szinten megelégedve, és kielégülve távoztam, köszi!
Más: Tudom, hogy sokféle vélemény olvasható a lányokról-reklám és ellenreklám egyaránt előfordul. Épp ezért mielőtt megkeresek egy lányt, van úgy hogy hetekig(hónapokig) figyelem a beszámolókat.***moderálva***(Mivel ilyen szakmában dolgozom, a hanglejtését ezer közül is kiszűröm, call centeres lévén ebben nagy rutinom van.)
ui. Bia és Heléna érdekelne, ha valakinek korrekt beszámolója lenne róluk.
ÁÁÁ megtaláltam egy *** moderálva *** a bantu hirdetését azok a képek vannak fent amikor itt még dóranéven hirdettett +1 kép amin a leharcolt feje is látszik dobok linket is csáó!!!&***moderálva***
Illetve közel 3000. A tényszerűség kedvéért. :)