Az meglehet :)
Az meglehet :)
RHZW1 fogalmazása alapján nem vagyok biztos benne, hogy tudja, mire gondolsz likecici...
infláció?
***Kérjük az önreklám mellőzését!***
Tegnap Boginál jártam hütött italal kinált már az nálam eleve plusz pontot jelent :)
Mivel az asszonyal összevesztem elég rossz hangulatba keveredtem fel nála de hamar feledtetni tudta ezt az affért a finom franciájával és kedvességével.
Szoval csak ajánlani tudom aki ki akar kapcsolodni kicsit :)
Sziasztok!
Bia22-t látogattam meg. Finom, nagyon finom, érzéki lányka, kellemes masszázsban volt részem. Hely tökéletes, zuhanylehetőség jó, parkolás ingyenes, ***moderálva***átlagosak.
Semmi negatívum nincs, ám valószínűleg csak a váratlan betoppanásomnak köszönhetően, de figyelmeztetett, hogy már nem sok időm van...
Szegénynek még a műkörmét is majdnem letörtem egyszer, azt aztán végképp nem akartam.
Bocsi, Bia!
Nem vagyok sem pártfogója, sem a k o n k u r e n c i a érdekeltje, egyszerűen csak a tényeket írom le. Megyek még hozzá, de az az időnézés nem nagyon kellett volna...
Betudom annak, hogy új voltam.
Köszönöm!Igen segitettél :-)
Tisztelt moderátor vagy ki!
Ez nem önreklámozás bár magyarul leszarom ki minek tekinti, csak próbáltam egy élményemet leírni illetve ha valami egyszer bevált akkor nem is kell tovább keresgélni. Na mindegy nekem jó volt a ...............! Na jó éjt mindenkinek.
Szia!
Kitty 23-nál már járam olvass vissza. Nekem a képen lévő lány nyitott ajtót, lehúzás nem volt, de telefonon mindet egyeztess vele mert bizonyos dolgok extrának számítanak nála, máshol viszont alap!
Remélem tudtam segíteni :)
Sziasztok.Volt már valaki Kittinél(23 éves),vagy Korina(26éves)??????A képeken jól néznek ki,de élöben is ök várnak??????
Szia Mathy!
Sylvia 19-nél jártam már!Belevaló,fiatal,csinos,bevállalós, olyan mint a képeken! Nincs lehúzás,nyugodtan mehetsz. Csak ajánlani tudom mindenkinek!
Sziasztok!
KIngáról valaki valami információt tudna adni?
Hali....Sylvia 19 ről tud vki vmi beszámolót????
Sziasztok. Ma ismét meglátogattam Gina 25-öt, és kiváncsi voltam az erotikus masszázsára. Nagyon felizgatja az embert amikor a melleivel simogatja a hátad, vagy éppen a f.....ad. A befejezés kézzel történt, fantasztikus nő. Mivel ennyire felhevültem ezért még maradtam a hölgyeménynél és beszélgettünk pár dologról, és fehozódott a 2 csajos történet is. Majd a kiváncsiságtól vezérelve erre is kedvet kaptam. Biával kényztettek. Brutális amikor két csaj sz.....ja a f......ad, és felváltva d....od őket. Nekem nagyon bejött. Csak ajánlani tudom. Tehát egy kellemes 2 órát töltöttem el.
Rózsáról valami infó?
Háát nem tudom. Már a kezdés sem az igazi, mert aki ekkora kufferrel és kis úszógumikkal (ami nem nagy baj, ha van :D) ellátva azt írja hogy 54kg. :D
Igen ti pasik akkor se tudtatok megkülönböztetni a másik leányzótól.
Hát okostojások,anno is megvolt a névlopás,és akkor is megvolt belőle a vita itt is a fórumon
Érdekes hogy 1 év alatt másodszor "lopják" el a nevem.
Szánalmas,ha azt hiszi ezzel befut...épp ellenkezőleg.
Csak tudnám ebbe mi élvezet van?Elég sok név van,ami közül válogatni lehet
De nem baj,nekem ez az igazi nevem is,nem a művésznevem
Mert gondolom te ezzel a névvel csak "dolgozol"
Sok sikert,semmi hátsó szándék nem volt a reggeli vélemény nyílvánításommal se,csak megint pont az én nevem kell ellopni,ezt nem értem
Ó jaj!
Két linda van mindkettőnek van tetkoja. Mi primitiv pasik biztos nem tudunk majd külömbséget tenni. :-)) Hát ha ő is jól fogja gyürni a lepedőt mint a régi kicsi Linda jány akkor jó. Megyek is majd és megnézem.
Kamilla szereti a popót, ha elmész hozzá biztos hogy nem fogsz csalódni, nagyon kedves aranyos lány, csak ajánlani tudom én visszatérő vendége vagyok, és minden alkalommmal ugyanolyan szexisen, aranyosan fogad,
Messze a legjobb lány azok közül akiknél voltam eddig.
És ha végeztünk nem dob ki hanem beszélgetni is lehet vele.
Mindenki magával foglalkozzon.Volt már ilyen hogy más is olyan nevet választott amilyen volt már,és senkinek nem volt problémája.A vendégek megtudják különböztetni őket,elég okosak.:)