Állomás környékén található. Lakás normális. Meny nyugodtan nem fogsz csalódni. Képei azért erősen meg van ak szerkesztve. De ettől függetlenül megéri :)
Állomás környékén található. Lakás normális. Meny nyugodtan nem fogsz csalódni. Képei azért erősen meg van ak szerkesztve. De ettől függetlenül megéri :)
Szia.... Ezt most hogy érted ???
Voltál már nallam ??
Mert én egy igazán tapasztalt nőnek erzem magam !!!!
Szia. Ezt úgy érti,hogy tőlünk pasiktól kérdezi,hogy voltunk e már nálad,és milyen vagy!
Naomi 26-ról valaki írhatna véleményt akár priviben is ;-)
Engem is érdekelne
Szerintem ő ezt kritikának vélte.. ..
9 napi várakozás után végre bejutottam Klaudia24 hirdetőhöz :) Egyszerűen vagy nekem nem volt jo az időpont amikor hírdetett, vagy ha én tudtam volna menni akkor ő nem dolgozott! Lakás nagyon jo, nagyon szép belűlről, igényes és tiszta! Klaudia nekem tetszik, arcra szép, alakra : nagyon szép cicik, olyan jo kis fogni való fenék, kedves, aranyos lány! Fűrdőszoba tiszta. Francia kedvemre való, szexbe kezdeményező, viszont figyelt rám nagyon, semmi nyafogás, finoman hallatta a hangját. Összeségébe nekem egy pozitív, kellemes meglepetés volt, biztos, hogy újra vissza térek egy repetára! Amit nagyon sajn@lok a kölcsönös franciát nem probáltam ki, bamba voltam :( Hiba volt már tudom... De ami késik nem mullik hölgyem :)
Liza 25.
Már nyúltam a telefonhoz hogy hívom,de az a bemutatkozó szöveg.......
Már túl sokan használják.:)))
Attol még lehet jo a Liza... :)
Hát persze.:)))
Az apróban hirdető Rékánál vajon keletkezett már férfi partner Nagykálóban? Imádom az írástudatlan hirdetőket!
Estella30: nagy vihar lett körülötte de engem hajtott a kíváncsiság meglátogattam:) és milyen jól tettem:) lakás tiszta rendezett zuhany kőtelező! Mint a képeken is látszik nagyon csinos lány isteni popsival:) együttlétet nem részletezem de annyit mondok nagyon ritka az ennyire jó szolgáltató! Mindent úgy csinál ahogy szeretnéd nem nyafog lehet neki adni rendesen és ennek hangot is ad rendesen:) tudta mit akarok nem kellett leirást adni neki:) Nem tudnék rá rosszat mondani:) már a franciára is jól reagált:) árakról annyit hogy a minőségi együttlétet meg kell fizetni és nincs a plafonon az itteni szolgáltatók is kérnek ennyit ha extrákat kérsz ami kb alap:) úgyhogy köszönöm az együttlétet:) aki szereti a bevállalós lányokat ajánlom:)
Látom csak baszta az orrod ,hogy megyek hozzá nem hagyott a buzgóság ugy látom,hogy megelőzz engem és meglátogasd..😉😄 Mindent leírtál amit én is leírtam volna a hölgyről! Kicsi kiegészitést: élőbe a csaj nagyon szép, nagyon komoly erotikus kisugárzással ,hangja megnyerő,értelmes lány! Max 25 évesnek néztem! 10/10 Mindenben! Ha vissza jön ráprobálok újra, mert kiváncsi leszek még pár dologra .... (ui: Franciánál amit müvelt amikor térdeltem.az ágyon) áhhh.... nem gyenge a csajszi......:)
Réka 18 Nagykállóból van e valami infó róla?
Hali. Nyíregyházán melyik utcában és milyen órákban lehet találni lányokat? Kíváncsiságból megnêzném a felhozatalt :)
A jövök megyek utcából balra a második ajtó 🤣🤣🤣🤣
Hali.
Candy Sweet 31 (ófehértó) valakinek tapasztalata a hölgyről? Köszi
Sziasztok. Egy jó franciát szeretnék az állomás vagy a Korzó / Sétáló utca környékén. Tudnátok ajánlani valakit? Előre is köszi.
Szöszi 44
Heni 19 valakinek valami infó??? *** moderálva *** Szóval akinek van valami infója heni 19 ne tartsa magában 👌👌👌