Bocs fiúk! Nem Szandy! Mandy!!!
Bocs fiúk! Nem Szandy! Mandy!!!
***Kérjük az önreklám mellőzését!***
Sziasztok férfitársaim!
A napokban meglátogattam Szandy nevű kedves leányzónkat! Mondhatom,jó kis csaj! Nagyon tudja a dolgát,kedves,figyelmes,mondani sem kell neki,hogy mit hogy csináljon! Mindenképp ajánlott kategóriába sorolnám!
Jah és hogy éppen kivel dolgozom ahhoz meg főleg nincs közöd. Ennyi....
Kedves Haramia jó lenne, ha engem kihagynál ebből a játékból, mert már kapom a fenyegető telefonokat és nem akarok ebbe felefolyni........
Megköszönném ha kihagynál/tok ebből. Nem értem miért nem tud mindenki a saját dolgával foglalkozni. Nem nehéz ip-t lenyomoztatni....
Köszönöm: Dia
Mi folyik itt Gyöngyösön? :))))))
egy baj van skacok......olyan dolgokba folytok bele amiről fingotok sincs.....sajnos vannak olyan csajok akik nem nem tudnak ebből megélni.....és így álnéven irogatnak,próbálnak a jó csajoknak keresztbe tenni....irigység?!tuti......sajna van ilyen......a törzslátogatók ugy is tudják mi a tuti,,,,,,írni meg bármit lehet!!!!!!!!ennyi...
miért gyula?te így jártál???
Haramia koma!
Egyébként Sylvia és Rebeca nevű lány nincs is a hirdetők között! Honnan szedted azt,hogy a 4 lány együtt dolgozik,ha abból kettő nem is létezik?
a barinője!
Jocó már Ágika lettél?
Igazad van Ágika!
Lehet,hogy most tényleg beijedtek a fiúk?
Kedves Rico,Sakk-Matt és Haramia!
Nem tudom mit képzeltek magatokról,hogy bárkit is sértegettek azért amiért az oldalon van,legyen az férfi vagy nő,mindegy! Szerintem ti is szívesen feltennétek magatokat,csak nincs hozzá bátorságotok! Álnéven írogattok,mert annyi vér nincs bennetek,hogy felvállaljátok magatokat! Sértegetni is csak a fórumon keresztül mertek,mert gyávák vagytok! Nem értelek titeket?! Mi a probléma abban,ha egy férfi is hirdeti magát? Szerintem,csak az irigység beszél belőletek,mert ő meg merte tenni azt,amit ti csak szeretnétek! Szerintetek ti különbek vagytok? Nézitek az oldalt,keresgéltek a lányok között,elmentek hozzájuk és élvezitek,amit ott kaptok! Ő ugyanezt teszi,csak ésszel! Úgyhogy jobb ha csendben maradtok és sértegetések helyett inkább az eszeteket kellene használni! De lehet,hogy nektek az nincs! Mert ha lenne,akkor átlátnátok,hogy ki jár jobban!
Ja és még annyit,hogy a Haramia sorstárs szerint elmondott házban 4 lány van.
Ez tévedés!!!!!!!!!!!
Csak 2 és nincs strigo sem! Tapasztalatból mondom!
Undoritó hogy már a stricik is hirdetik magukat!!!Jocó jol megy a biznisz a 4 lányal? vagy meg kell töled ijedni azért hirdetet magad.
:):) A sportos jocó:):)
Egyetértek Haramia komával: ez gusztustalan!
Tudja valaki, hogy vállal-e pasit is???
Úgy megpakolnám!!! Aztán ha hátul végeztem, kezdem előlről !
Valaki be tudna számolni Lívia 29-ről?
Megköszönném!
MIÉRT KELL MODERÁLNI A KOMMENTEM?
Semmi olyat nem írtam, egyszerűen szeretnék pár képet és/vagy videót csinálni a szolgáltatónál töltött időmről egy abba bennelévő lánnyal!
Ebben mi a rossz?
KIFIZETNÉM!
***Kérjük egymás lejáratásának mellőzését!***
Ezt a pofátlanságot!!!
Már a str*g* is hírdeti magát?
Az vak aki nem látja: Kitty, Szilvy, Rebeca, Andy és a legujabb jány JOCÓKA!
Jól mehet az üzlet!
Vigyázat uraim str*g* a lakásban!
Értékekre ügyelni!
Mandy 19 a képép és jó de nem ő fogad akik látogatják 1 ideje az oldalt azok gondolom láták már idönként visszatérnek a képek egyszer felkeltette az én érdeklödésemet is de nem az fogadott aki a képen van nem irom,hogy hol fogad mert moderálják úgyis Csáó.
??????????Mi folyik itt hirdetök háborulya??????????????????