A hölgyet illetően én is örömmel olvasnék némi infót. Az indokomat a kolléga már lentebb leírta.
A hölgyet illetően én is örömmel olvasnék némi infót. Az indokomat a kolléga már lentebb leírta.
Ma én is utána jártam az Elisaaa ügynek, mert napok óta csak róla lehet olvasni a fórumon és furdalt a kíváncsiság, hogy milyen is lehet!
Nem volt egy rossz döntés! 😁
Telefonon barátságos tájékoztatás, szerencsére jókor hívtam és szinte azonnal tudott fogadni, ami nagy szerencse mert igen felkapott lett a hölgy mostanság! :)
Amikor megláttam már tudtam, hogy jó döntés volt! 😁
A képeken ő van, nagyon formás teremtés :) és az arca is nagyon szép!
A hozzáállása példaértékű, nem nyafog, kedves, barátságos, beszédes!
Hogy miket csináltuk az maradjon a mi titkunk, de nagyon jól éreztem magam az egy óra alatt! 😁
Csak ajánlani tudom, remélem sokáig marad nálunk! :)
Ui.: nem vagy dagi 😉😁
Köszönöm szépen ez nagyon jól esett várlak vissza!! 😍😍
Ui: A záró jó lett “nem vagy dagi” ezen most nagyon jót kacagtam 😂😂 Még egyszer köszönöm hogy voltál nálam nagyon kellemes társaság vagy! ☺️😇
😁 hát most hízik a májam 😊
Nagyon aranyos vagy, én köszönöm, h mehettem!
Fogunk még találkozni! 😜😘
Róla irtam én is 2017 decemberében. Azóta változhatott. Ki kell próbálni és megírni a tapasztaltakat.
Nekem jó élményem van vele. Kedves korrekt vékony csaj, szolgáltatással is elégedett vagyok. Tudja mi kell a férfinak.
Lola amúgy full magyar csaj? Képek alapján úgy tűnik mintha roma lány volna, amúgy tényleg szép.
Tényleg miota felhoztam a forumon az Elisaa nevét, napi szintem van rola valami.... Szép csendesen meglátogattam, tényleg szép arca van(mondjuk ez mindig ugy van kinek mi a szép) beszédes, kedves, nekem a masszázs átlagos, a végén francia is átlagos. Nem mondom, hogy megbántam hogy elmentem, de nekem ettol több kell, hogy azt érezzem hamarosan ujra vissza térek! Ettől fűggetlen olvasva a vissza jelzéseket bőven lesz visszajárósa :)
Milyen érdekes pont ma regisztrált ez a szép dícsérő kommentelő:) de lehet mindig csak én gondolom túl?😀😀
Ne haragudj az átlagos francia miatt lehetséges hogy azért volt így mert még fáradt voltam mivel hajnalig dolgozom és igen korán kelek! Köszönöm szépen az értékelést és örülök hogy voltál nálam! ☺️☺️😇
Zara38. Telóban elég érdekes hangja van,a szolgáltatás elég normális árakon mért. Csak a személyes találkozás maradt mág el,elfoglaltságom miatt. De ha valaki volt már nála,szívesen olvasnám! Hali
Estella 30 / Vikike 28 nevű hölgyekről van valakinek tapasztalata?
Ma is meglátogatok egy lányt aki régota itt van de minimális info van rola... szoval ma teszt nap, aztán megirom jo vagy esetleg vannak hiányosságok... 😊😉😉
Tökön ülve várjuk az információt! Jó legyen a csaj azt kívánom! :-) ;-)
Sziasztok sóstón lévő hölgyet keresek 🤗
Sikerült ma újra meglátogatni Mirát, elsőre felvette és fél óra múlva ott is voltam. Erre mondják, hogy mázli :D
Még mindig gyönyörű és végtelenül kedves, azóta is alig térek magamhoz. Csalódás tényleg kizárt. Máris visszamennék.
Vannak egy páran ott!
Dóra masszázs (28)valaki járt arra?
Kedves arc, kíváncsi lennék hogy milyen szolgáltatás párosul hozzá. A tájékoztatás igencsak szűkszavú és kétértelmű... 😉
Köszönöm előre is!
szia! Én voltam már nála egyszer, elég jó arc igazából, el lehet vele beszéltegni, nekem arcra élőben annyira nem tetszett, mint képeken (de kinek mi). A masszázs inkább simogatás, de az elég kellemes, én nem kértem sem kézi sem más jellegű szexuális dolgot, de szerintem ha szimpatikus vagy neki a kézi levezetéstől biztosan nem zárkózik el, talán többre is kapható. remélem valamennyire segít, ha másnak van több tapasztalata az is megírhatja, esetleg ha meglátogatnád Te is :)
Sziasztok
Északi körút környékén hölgyet keresek. Ki elérhető ezen a környéken?