Kedves Nitta! Részemről ez az utolsó megnyilvánulás , mert úgy látom nem igazán tudod megérteni más nézőpontját :) Igazad van abban , hogy kenyér nem annyi mint 5-10 éve. Viszont én nem is emiatt írtam a magas *rat , hanem ott van masszázsban még 3-4 ember , ***moderálva***. Amikor benne voltál mindenben akkor is irreális *r , mert hasonló kaliberű csajok itt is és debrecenben(!) is ***moderálva***!!! Nálad pedig ***moderálva***, hogy kézi levezetés. Ott van Linda , igazán csinos csaj , korrekt fél és ő évek óta a legkorrektebb *rakon dolgozik és legmegbízhatóbb városban . Rólad senki nem tud semmit és berobbansz egy ***moderálva*** . Kicsit röhejes :) Ha pedig ilyen finnyás és válogatós vagy akkor azt is meg lehetne csinálni , hogy kiírod , hogy face/dresscontroll és csak azt vállalsz el aki neked szimpatikus. Csinálják páran ezt is . De ez a megjátszom az agyam nézőpont elég érdekes :) Mellesleg én nagyon nem egy habtestű , mindnehol szőrös , büdös srác vagyok . Akár hiszed akár nem . További sok szerencsét neked . Üdv