Köszönöm szépen a kedves szavakat, várlak szeretettel ! Puszi ! :)
Köszönöm szépen a kedves szavakat, várlak szeretettel ! Puszi ! :)
Amugy meg kinézetre nem is lenne rossz a csaj kár, hogy a szolgáltatása olyan- amilyen........ :(
Ma délután meglátogattam Zsófi 34-et és jól tetetem,, kb félperc alatt egymásra hangolódtunk pedig még csak most jártam nála először de nem utoljára.
Röviden panel kecó, tiszta rendezett a célnak megfelel a belvárosba rendel, gyors zuhi kezdésnek ,nf francia amit jól mivel uhh..mehet több pózba no nyafi ..
ha jól állsz hozzá megkapod amiért mentél,,beszélgetős csinos normális Nő . Részemről ajánlott szolgáltató!
A Zsófirol ugyanezt elmondhatom énis.
Nekem is jó élményem van Zsófi 34-el, nagyon ajánlott!
***moderálva***
Hali. Szombat estém nem volt túl sikeres :( Először is menni akart a Nihánhoz mivel ő nagyon jo, de amikor ráértem volna abba az időpontba foglallt volt már, igy nem tudtam. menni de ami késik nem. mullik :) (Gábor Tomi jó neked te bejutottál hozzá ) Hívtam az Elizabet 25 teloba kedves hang, aranyos de nincs natur francia, pedig emlékszem amikor utoljára beszéltem vele akkor tisztán emlékszem, hogy nem mondta nincs Nf, de szíve joga eldönteni mit válall be, de róla se mondtam még le mivel ajánlották ne hagyjam ki :) Következő hivásom a Cintia volt, képei bejövősek de sajnos ott se volt jo az időpont, de megbeszéltük hamarosan egyeztetünk egy alkalmas napot ami mindkettőnknek megfelel, mivel nem akartam haza jönni csak ugy naturba ezért felhivtam a Maja 23 és meglátogattam. .......
Nemrég meglátogattam Jessy (22)-t. Jó élmény volt. Kedves, széparcú lány. Alakra nekem nagyon bejön, a cickók csodásak. Egy jó franciával nyitottunk. Nagyon élveztem. A továbbiakban is minden jól alakult, ezt nem részletezném csak annyit, hogy ő közben végig kedves és szolgálatkész volt. :) Biztosan visszamegyek még.
'ezért felhivtam a Maja 23 és meglátogattam. .......'
És persze nem kellett volna. :D
Én sem túl rég voltam nála, szóval csak kicsit maradtam le a beszámolóval. A kiscsaj amúgy szupercukiság (tényleg, külsőre, meg kis cserfes is), csak szexelni ne akarjon vele senki, mert azt ő nem szeret, sehogyan. Persze hajtogatni szűk tartományban lehet ide-oda, de erre 2018-ban már vannak élethűbb szexbabák. :D
Honey29 kár ,hogy csak a mai nap. .. :(
Nati 30 rendbe rakott úgy ahogy kel.. uhh ááá :)
Huhh.. Puméla...
Előtte keress rá a fórumba, hátha találsz róla beszámolót :)
Meglátogattam Nati(30)-at.
Iszonyat jó test, kurva jófej, bármiről lehet vele beszélgetni.
Fél órára mentem szexeltünk egyet, aztán megmaszírozott.
A francia nagyon jó volt és az a popsi... elégedetten távoztam!😀
Beszéltem ma Szofi 29 aki régebben amikor hírdetett az eggyik nagy kedvencem volt :) Most is ahogy felvette a telefont, amilyen hangon beleszólt tanitani lehetne, sok vendég már a telefonbol leszüri nagyjából a csajok milyen hozzáállással fogják fogadni! Ő, kedvesen, aranyosan, elmondta a dolgokat :) Mindenképpen meglátogatom a napokba, nekem azóta is az eggyik legszebb hölgy volt akit pályafutásom alatt meglátogattam!
Csak kár, hogy szexet nem vállal azóta se!
Tegnap este csak síkerült, meglátogatnom Cintia 24 hírdetőt Sóstón panzioba :)
Még két héttel ezelőtt kinéztem magamnak egy fiatal hirdető lányt akkor nem értem el telon, de azota kapcsolatba léptem vele viberen :) Azt mondta jövő héten vissza tér Nyíregyre..... reménykedem benne hogy ugy lesz mert mindenképpen izgat az a fiatal lány :D
És jól adta?
Sziasztok! Már van néhány hete, hogy Belly-vel és Zoé-val szerencsém volt eltölteni egy édeshármast. Belly-vel már korábban is voltam kettesben, és csak szuperlatívuszokban tudok mind a lányról, mind az együttlétről beszélni. De amit ketten nyújtanak, az minden férfi álmát kielégítheti. Igaz, egymással nem foglalkoznak - amit előre el is mondanak -, de a vendég vágyait maximálisan kielégítik. Csak arra kell figyelni, hogy a rendelkezésre álló fél órát minél jobban ki tudd használni. "Sajnos" nekem ez nem sikerült teljesen, kb 20 perc múlva "megadtam" magam. De hát ezen semmi csodálkozni való nincs, ha két ilyen bombázó foglalkozik Veled egyszerre. Az aktust előtte és utána finom masszázzsal egészítik ki, a négy kéz kényeztetésére gondolva még most is megborzongok. Köszönöm lányok, remélem mielőbb találkozhatunk 😉
Viktória 20 - Időpont egyeztetés, navigáció könnyen ment. Lakás egynek elment. A lány a képeknek megfelelt, nekem bejött külsőre. Fiatal, vékony, magas szép arcú. Korához képest szerintem érettebb gondolkodású.
***moderálva***. Francia átlagos, Pózokat nem variáltuk túl. Elmondása szerint van pár dolog, amit nem annyira szeret, de ezekre nem keritettünk sort. Összességében nekem bejött a lány a műsor is hozta az átlagot, Valószínűleg még visszamegyek.