Te hülye kamuképellenes, mi az hogy "látjuk már Viki megvolt!"?
Egyébként mi közöd hozzá hogy kihez megyek?
Én csak Kamillánál voltam, és szerintem nem egy lány a kettő, mondjuk ugyanazon az úton rendelnek,
de teljesen más a hangjuk
Te hülye kamuképellenes, mi az hogy "látjuk már Viki megvolt!"?
Egyébként mi közöd hozzá hogy kihez megyek?
Én csak Kamillánál voltam, és szerintem nem egy lány a kettő, mondjuk ugyanazon az úton rendelnek,
de teljesen más a hangjuk
Szerintem Kamuképellenes egy hirdető, aki a többi csajrat lehúzza
csak hogy hozzá menjenek az ügyfelek, ezért ilyen rohadék, ez szánalmas!
Az egy dolog hogy Kamillát fényezem, de csak azért mert ő a legjobb, az után dumáljatok ha elmentek hozzá!
Megmondaná valaki hogy együtt dolgoznak vagy ugyanaz a személy Viki és Kamilla?
Flaska! Egyetértek veled. Bármelyik hozzászólását olvasom Kamuképellenesnek,valóban alpári stílusban pocskondiázza az embereket. Legyen az hirdető vagy ügyfél. Igazság szerint azt sem igazán értem,hogy miért ilyen biztos mindig a dolgában,mármint hogy melyik hozzászólók hazudnak. Sőt továbbmegyek,azt sem igazán értem,hogy miért játszik itt Columbo hadnagyot. Ez egy fórum,ahol negatív-pozitív tapasztalatokat osztjuk meg egymással elvileg. Na de mindegy engem nem zavar,ha nyomozósdit játszik otthon a gép előtt,csak valóban ezen az alpári stíluson változtathatna egy kicsit.
Dia 20 kellene info!!!!
Nekem a alpári stílusoddal van gondom, nem a kritikai érzékeddel.
Kinek a pap,kinek a papné :)
Próbáljomeg normálisan nem önreklámmal és eredti képekkel d.lg.zni!!! Ügyfélnek nevezed a több reget??? Bocs de nehogy engem b.ssz.l már le mert felmerem tárni a valóságot!!! Önmagának ír ellent! Ennyire buta!! Szerintem akkor szólhatnál be nekem ha normális csajoknak beszóltam volna!! Vannak itt egy páran akinél nem tettem meg!!!
Helló Kamuképellenes,
te miért vagy ilyen savanyú és rosszindulatú, mást se olvasok tőled csak azt, hogy folyamatosan lebaszod az emebereket, legyen az hírdető vagy ügyfél.
Hello...
vki tudna infot adni rebeka 19 és linda 24 ről ??
"mert aki egy kicsit is figyel az tudja azt is,hogy Kamilla és Viki43 együtt vonaglanak!!!!"
ez mit takar? együtt dolgoznak?
""Viki várunk vissza nagyonhamar Nyíregyházára!!!
Te vagy az egyik legjobb csaj
Egy nagy rajongód"" Tanker amit itt müvelsz NEVETSÉGES!!!! Mit akarsz még tudni Vikiről,hisz látjuk már megvolt!!! Befejezhetnéd már ezt a színjátékot , mert aki egy kicsit is figyel az tudja azt is,hogy Kamilla és Viki43 együtt vonaglanak!!!! Már tényleg bosszantó ez a f.tt.tás!!! Próbálsz itt más nevekkel terelni, de a mindíg ugyanarra lyukadsz ki!!! SZÁNALOM VAGY ,tuti Kamilla. Beszámolót nem tudsz írni másról, mert nincs !!!! RÖHEJJJJ!!!!
Párszor próbáltam már elérni, de sajnos még nem sikerült. Most Kamilla meg Viki között vacilálok. Ezért is kértem az infot.
Rebi 26-ról, Viki 43-ról valakinek van infója?
Előrre is köszi!
Szia Pierre!
Kösz hogy írtál Mollikáról, mert gondolkodtam rajta hogy elmegyek, ha még nagyobb mellet akarsz látni, és egy olyan lányt, aki élvezi is amit csinál, akkor irány Kamilla! Mollika után meg fogsz döbbenni!
Sziasztok!
Most láttam a hírdetését Viki(43)-nek. Szimpatikus a számomra és erősen gondolkodom rajta, hogy meglátogatom. Valakinek van esetleg vele kapcsolatban tapasztalata?
Lám-lám Lotty visszatért Dia 20 néven...
Hűha!
Dia 20 végre egy kis minőségi vérfrissítés ?! :)
Ki lesz az első bátor tesztpilóta?
Írjon majd légyszi egy beszámolót aki meglátogatja köszi.
Szija kakimatyi! Ha beütöd a keresőbe láthatod hogy csupa negatív dolgokat írnak róla! Idézem nem az idén barnult de csinos csaj, valaki azt irta októberben hogy vigyázzatok vele! Hát nemtom, tetudod!
Korina 26 rol valami infója van valakinek,mert képen jol néz ki. előre is köszi a választ.
Nagyon szivesen