Sziasztok!Látom megy a vita a fórumhoz híven na de én jó hírekkel szolgálhatok a férfi társaimnak!Kinek a pap kinek a papné úgyhogy kritikát nem kérek a választásomat illetően de ma meglátogattam Rebi26 nevű hölgyünket!Első benyomásra kedves normális aranyos hölgy fogadott!Beinvitált és üdítővel kínált majd felajánlotta a zuhanyzás lehetőségét amivel éltem!A lakás rendezett normális és a célnak tökéletesen megfelel és nagyon jó környéken van!A telefonos egyeztetés során minden pontosan ment és nem vezetett félre mint megannyi hölgy hogy ide gyere oda mennyél és végül bejárod a fél utcát mire feljutsz!Tehát fent vagyok és biztonságban éreztem magam és még nyoma sem volt semmiféle kéretlen embereknek a lakásban!Egy franciára érkeztem!A honorálás előre történt mint ahogy az szokás!tehát a hölgy kedves normális és tudja is a dolgát sőtt még jól is csinálja!Érdekes dologra lettem figyelmes az események közben mivel a hölgynek nyelv pirszingje van ami kellemes a francia közben(legalábbis nekem bejött)!A végén még kicsit társalogtunk aztán kellemes élményekkel eltávoztam tőle!Mindent össze vetve aki kedveli a húsosabb lányokat annak ajánlani tudom csak!Jah és még egy jó hír kedves uraim!a Rebivel együtt dolgozik még az újdon sűlt csinos hölgyike Dia20 is és ezáltal ha valaki esetleg kételkedne a hölgy megbízhatóságában ezáltal üzenem mindenkinek hogy bátran felkereshető!Szerintem holnap én is meglátogatom ha minden jól megy és majd közzé teszem a vele kapcsolatos élményeimet!
Üdv!