Én írtam privátba. Olvastad?
Én írtam privátba. Olvastad?
Sziasztok
Csillagot meglatogatta mar valaki?
Szia,
szerintem ne menj, ha így parázol :) a legrosszabb ami történhet, hogy valami csak összejön :)
ajándékot vihetsz, bár ez erősen személyfüggő, mondjuk a virágot így elsőre erősnek érzem...
a többi meg jön magától, errre nincs szabály, de tusolni a csajoknál is lehet, mondjuk ha ez tényleg igaz, és nem egy szociológus hallgató vagy aki a szakdogájához gyűjt anyagot, akkor azt mondanám, hogy kezdj egy masszázsal...mármint hogy téged masszírozanak :) aztán kialakul
amúgy meg olyan sok mindent nem tudsz elcseszni, maga a folyamat nem annyira összetett
Helló, ha csókolózni is akarsz menjél Csillaghoz, nála alapban benne van ez is. Ha parázol igyál meg előtte valamit feszültségoldónak meg vegyél be egy rágót.
Zuhanyozni tudsz a lánynál is.
Ha elcseszed, akkor lesz tapasztalatod és elmész egy másik lányhoz utána.
Dugni mennél nem pedig beszélgetni.
Üdv.
Kitty 23
Dia 20
Virág 21
Mona 19
Kriszta 26
Negatív élmények elkerülése miatt kérek egy kis segítséget/ajánlást, hogy kik a legjobbak közülük. Főleg olyan érdekel, aki csókot is vállal. Tudom, röhejj, de 20-évesen még csak odáig sem jutottam el. Tényleg totál kezdő vagyok... :/
Sziasztok!
Korábban már irtam ide/kérdeztem. Nem nagyon jött rá válasz, de azért köszönöm... :)
Most csupán csak pár kérdésem lenne, ami igazábol egy.
Hogy zajlik le ez az egész...?
Vigyek valamit, mondjuk virágot vagy egyebet a kiválasztott lánynak/hölgynek?
Alapbol úgy fogok menni, hogy legalább 2x letusolok előtte.. (ez lenne az első, és izgulok rendesen :P) Szóval mindig kötelező...?
Az elején, mondjuk onnantol, hogy belépek a szobába, és elkezdünk beszélgetni... pff.. foggalmam sem lesz valószinü, hogy mit mondjak, elég blokkolós tipus vagyok. Gondolom előtte megbeszéljük, hogy pontosan mit is szeretnék, vagy valami ilyesmi. Tényleg szeretnék tul lenni rajta, de már most kezdek parázni, hogy elcseszem... :/
Igazad van , soha nem tudni kinek milye van. Nem is arra írtam , nekem az , hogy roma csak hab a tortán. Én pl romába gumival is csak akkor raknám ha 100% fullos.
Ha roma ha nem roma senkinek nincs a homlokára irva hogy Aids em van... Föleg hogy a lányok 80% külföldön dolgozot és ott ugye gumi nélkül megy a móka mindenféle koszsos jöttmentel ***moderálva***...Bátroság és esztelenség gumi nélkül
Nekem is gyanús volt , de ki tudja . Lilla tényleg jól eltűnt , pedig tetszettek a képei . Csillagról csak annyit , hogy valóban eszméletlen szexi a hangja. A képei is gerjesztőek , szerintem nem lesz vele baj :)
Még egy dolog. Nekem Megalodon beszámolója egy kicsit önreklámnak tűnik.
Nektek nem?
"Előjön" a semmiből és rögtön egy frankó beszámolóval kezd?
Lehet, hogy én nézem be, de egy kicsit nekem gyanús.
Üdv: Thomika
Csillagnak nagyon sexi hangja van a telefonban.
Azt hiszem én is felkeresem.
Thomika
Sziasztok!
Masszírozós Lilla úgy eltűnt, mint szürke szamár a ködben.
Nincs valakinek infója róla?
Üdv: Thomika
Az biztos , ráadásul egy romával :) Mindegy kinek mi . Csillagról annyit , hogy Helénával van így biztosan megbízható , valamikor meglátogatom :)
Te aztán merész vagy gumi nélküli szex szolgáltatóval............ Még ingyen se merném bevállalni sok betegségek miatt
Szia!
Merre van ez a "nem a legjobb környék"? Körülírnád?
Köszi
Látogasd meg és teszteld le még nincs tapasztalatunk vele :)
Sziasztok!
Ma voltam Korina 26 nevezetü istennőnél... :)
Negatívumok: Nem a legjobb környék, illetve van pár érdekes arc szomszédságában.
Illetve legalább félig roma, de erre nem kérdeztem rá... és engem őszintén nem is nagyon zavart... :)
Amikor beléptem hozzá, már csak egy melltartó, és tanga volt rajta... nagyon csinos, ezt nem lehet elégszer kiemelni! ;)
Én nem nézem 26 évesnek... szűk punci, izgató cickók... franciája átlagos. Én egy extrája miatt választottam őt, méghozzá a gumi nélküli szex + beleélvezés miatt. (megjegyzem nem a leg*lcs*bb, de egyszerűen imádom) én 2x is elsültem benne. ;) Azthiszem törzsvendég leszek nála, remélem az *r*it majd azért lentebb tolja. Ennyi lenne, én csak ajánlani tudom. ;)
***Kérjük egymás lejáratásának mellőzését!***
Sziasztok.Nellyke nem az eddig Debrecenben rendelő Dia(19)? Mert ha igen akkor nem megyek fel hozzá.Debrecenben nem volt jó híneve és elég bunkó volt a viselkedése,sajnos a higéniával is voltak gondok a fórumot olvasva nem szeret fürödni :D És fadarab :D
Sziasztok
Tifanirol van info?
Milyen szolgaltato?
Egyedul dolgozik?nem lehuzos?azt adja amit a teloba mond?
Sziasztok!
Infót szeretnék kapni az alábbi lányokról.
Csillag 26
Dóri 24
Zsany 25
Scarlett 30
Laura 27
Dia 20
Niky 27
Kitti 23
Málna 39
Barbika 20
Dóri 24
Melyik a legszebb élőben és a legjobb szolgáltatók?
Esetleg tudtok szilikonos szolgáltatót aki jól teszi a dolgát?
Jöhet infó nem profi szolgáltatóról is. Elérhetőség is jöhet privátba.
Köszönöm az infókat előre is.