VL-en masszázs oldalon.
VL-en masszázs oldalon.
Sziasztok.Lila 35 nevü hirdető hol hirdet. Köszönöm a vállaszt.
Helló, csak masszíroz?
Üdv.
Sziasztok!
Tudtok itt a környéken valami igazi dögös szép szolgáltató csajt?
Voltam már párnál de egy sem volt az az igazi szép csaj.
Lehet nem profi is, az még jobb!
Köszönöm az infókat előre is!
zikro engem is csigáz 1 ideje nem értem miért nem tud levélben válaszolni
***Kérjük az önreklám mellőzését!***
Egyedül dolgozik,egy csendes (női) nevezetű utcában,kertes házban.
Minden oké vele.
Mollika 23-at magam részéről a nem ajánlott kategóriába sorolnám.
Lilla 35 teljesen új légy te az első tesztelő és ozd meg véleményedet :)
Lilla35-ől valakinek van infója?
Milyen a szolgáltatása, mit vállal, milyen a hely, egyedül dölgozik, megbizható, stb.?
Sziasztok Mollika 23 érdemes meglátogatni? :) Ilyen szép melleket életemben nem láttam :) megakarom látogatni infot kérek aki tud :)
Ma a megyeszékhelyen járva erős késztetést éreztem egy kiadósra.Lindát szerettem volna meglátogatni, de vele valahogy soha sincs szerencsém, pedig ha valakire akkor rá nagyon kíváncsi lennék.
Aztán Kittyt hívtam, de ő vele sem akar valahogy összejönni.
Így kikötöttem Grétinél.
Belvárosi korrekt kecó.Parkolás fizetős.Telefonban kedves, vele beszéltem.
Élőben pazar, mikor beengedett odáig voltam meg vissza.Nekem abszolut bejövős.Ápolt, szép, fiatal és kívánatos.Szolibarna bőr és tényleg mindent megtesz a vendégért.
Ami számomra negatívum, nincs kölcsönöm francia és nem is engedi.Pedig iszonyatos késztetést éreztem hogy belekóstolhassak.
Aki enélkül megvan annak abszolut ajánlott meglátogatni.
Tessék vigyázni rá, gyöngyszem!
Aztán remélhetőleg egyszer Lindához is bebocsátást nyerek. :)
HELLÓÓÓÓÓ!!!
Láttátok Lillát a masszázs szekcióban?
Valaki írjon már róla, mert nagyon kanos lettem a képeitől, pedig nem sok mindent mutatnak! :-)))
Üdv: Thomika
Laura 27 megbízható, jó csaj.Mehetsz hozzá nyugodtan.
Az apróban hírdető csajokról valaki info? azt látom hogy legalább 2 is kamu képekkel hirdet (nem hinném hogy egy pécsi vagy debreceni csaj nyíregyen aprózna....mert sajnos az ő képüket használják). Na szóval valaki valami info?
Mostanság kit tudtok ajánlani?
Esetleg Csilláról, Gittáról, Dettyről, Laura 27-ről valami vélemény?
Osztom kitsi véleményét Lénáról!És nem mellékesen szerintem a franciája igen jó!
Léna 34 is mebízható. Nincs lehúzás a képeken ő van tiszta rendezett lakás.*rai jók. Szilikon cicik jó fenék, egyszóval akinek tetszik a képek alapján nyugodtan meglátogathatja.
Scarlett 30 - hoz nyugodtan mehetsz.
Hanna *rai valóban a csillagos égben vannak és valóban szeret beszélgetni is de az az idő nem abból az időböl kerül levonásra amit valóban vele töltesz legalábbis nekem ez volt a tapasztalatom!A külsejéről pedig annyit hogy mindenkinek más és más jön be szóval aki hozzá akar menni annak a buxáját kell kinyitni kicsit jobban mint az átlag!Szolgáltatását tekintve a franciája elmegy és lovagolni is elég jól tud!Kicsit nyöszörög is miközben csinálod!Összességében nem rossz a csaj de valóban van tőle jobb és *lcs*bb szolgáltató a városban!
nem értem Kira 19 hirdetése is miért van fenn mindig mikor semmi értelme